Примопредаја дужности начелника Управе војне полиције

Понедељак, 4.4.2016 | Актуелности

Указом председника Републике Србије од 24. марта, на дужност начелника Управе војне полиције постављен је пуковник Рајко Миловановић.

Свечана примопредаја дужности извршена је данас у згради Старог Генералштаба. Пуковник Жељко Обрадовић, досадашњи заступник начелника те управе, предао је дужност новом начелнику.

Генерал-потпуковник Јовица Драганић, заменик начелника Генералштаба Војске Србије је честитајући постављење пуковнику Миловановићу рекао да је нови начелник Управе војне полиције у својој досадашњој каријери извршавао бројне задатке и службовао у различитим гарнизонима и да је све те задатке извршавао квалитетно и одговорно.

— Све оно што је радио до сада квалификовало га је да буде одређен за начелника Управе војне полиције. Од пуковника очекујем да настави да квалитетно извршава задатке и на овој дужности и да наша полиција буде квалитетнија и успешнија у реализацији својих задатака — рекао је генерал Драганић.

Заменик начелника Генералштаба захвалио је пуковнику Жељку Обрадовићу, досадашњем заступнику начелника за изузетно коректну и професионалну сарадњу.

Свечаности примопредаје присуствовао је министар одбране Зоран Ђорђевић, који је честитао новопостављеном начелнику Управе војне полиције.

Повезане вести