Представник Организације за забрану хемијског оружја у ЦУК АБХО

Четвртак, 7.8.2014 | Међународна сарадња

У касарни „Цар Лазар“ у Крушевцу данас је одржан састанак представника Команде за обуку, Центра за усавршавање кадрова АБХО, 246. батаљона АБХО, Војнотехничког института и Војномедицинске академије (Национални центар за контролу тровања) са представником Организације за забрану хемијског оружја (OPCW). На састанку су усаглашене појединости у вези реализације тренинга инспектора OPCW са реалним високотоксичним хемикалијама у септембру 2014. године.

У касарни „Цар Лазар“ у Крушевцу данас је одржан састанак представника Команде за обуку, Центра за усавршавање кадрова АБХО, 246. батаљона АБХО, Војнотехничког института и Војномедицинске академије (Национални центар за контролу тровања) са представником Организације за забрану хемијског оружја (OPCW).

На састанку су усаглашене појединости у вези реализације тренинга инспектора OPCW са реалним високотоксичним хемикалијама у септембру 2014. године.

Тренинг са високотоксичним хемикалијама Центар за усавршавање кадрова АБХО реализује уз помоћ 246. батаљона АБХО, Војнотехничког института и Војномедицинске академије.

Повезане вести