ВОЈСКА СРБИЈЕ

Војна...

Војна свечаност поводом Дана Војске Србије

20.04.2018 | Актуелности Поводом 23. априла – Дана Војске Србије, данас су у Генералштабу Војске Србије, командама оперативног нивоа и Гарде уприличене војне свечаности.
Генерал...

Генерал Диковић с војним медицинарима који одлазе у мисије ЕУ

19.04.2018 | Мултинационалне операције Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић разговарао је данас у Београду са припадницима ВС који ће бити ангажовани у мисијама ЕУ у Сомалији и ЦАР.
Генерал...

Генерал Диковић са новим замеником команданта сектора Запад

26.03.2018 | Активности НГШ Генерал Љубиша Диковић примио је данас пуковника Бранка Мишића, који ће од следећег месеца бити ангажован у мисији УН у Централноафричкој Републици.
Војни...

Војни спортисти најуспешнији на 25. Новосадском полумаратону

26.03.2018 | Спорт у Војсци На 25. Новосадском полумаратону припадници Министарства одбране и Војске Србије су, у конкуренцији од више од 1000 такмичара из 24 земље, остварили велики успех.
Генерал...

Генерал Диковић с председавајућим Војном комитету НАТО-а

16.03.2018 | Међународна сарадња Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић се састао данас у Београду с председавајућим Војном комитету НАТО-а чешким генералом Петром Павелом.
Страни...

Страни војни представници обишли снаге војске и полиције

31.01.2018 | Међународна сарадња Командант Заједничких снага војске и полиције ангажованих на обезбеђењу државне границе пуковник Владета Балтић примио је данас, у бази „Југ“ код Бујановца, представнике страних оружаних снага акредитованих у Републици Србији.
Божићни...

Божићни турнир у малом фудбалу

11.01.2018 | Спорт у Војсци Трећи традиционални Божићни турнир генерала и високих официра Војске Србије je одржан јуче у Спортском центру „Вождовац“ на Бањици.
Испраћај...

Испраћај високих руководилаца Министарства одбране и Војске Србије

26.09.2017 | Активности НГШ У Београду је данас одржана свечаност на којој су уручена признања пензионисаним и премештеним високим руководиоцима у Министарству одбране и Генералштабу Војске Србије.
Министар...

Министар Вулин посетио Генералштаб

03.07.2017 | Актуелности Министар одбране Александар Вулин данас је први пут посетио Генералштаб Војске Србије. Начелник Генералштаба генерал Љубиша Диковић дочекао је министра одбране испред почасног строја Гарде.
Делегација...

Делегација Националне гарде Охаја у посети Србији

06.06.2017 | Обука Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић, са сарадницима, примио je делегацију Националне гарде Охаја, коју предводи командант, генерал-мајор Марк Бартман у касарни „Бањица 2“