Начелнику...

Начелнику Генералштаба уручено признање „Kапетан Mиша Aнастасијевић“

07.04.2014 | Актуелности У Свечаној сали Матице српске у Новом Саду, најстарије културне и научне институције у нашем народу, начелнику Генералштаба Војске Србије генералу Љубиши Диковићу данас је, за лични допринос миру и резултате постигнуте на пољу безбедности у региону, уручено признање које носи име „Капетан Миша Анастасијевић“, једног од најпознатијих српских предузетника и добротвора.
Признања...

Признања за организацију свечаности поводом Дана Војске Србије

04.06.2013 | Актуелности Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић уручио је данас признања институцијама и појединцима који су помогли успешној организацији Дана Војске, 20. априла у Крушевцу. На предлог Команде централне свечаности, Велику плакету Војске Србије доделио је Радио-телевизији Србије и граду Крушевцу.
Обележена...

Обележена 130. годишњица војне штампе

23.01.2009 | Култура и традиција Данас је у Дому Гарде на Топчидеру обележена 130. годишњица постојања војне штампе у Србији и 24. јануар Дан Новинског центра „Одбрана“ који баштини традиције листа „Ратник“ који је 1879. године основао министар војни Јован Мишковић.
Проглашени...

Проглашени најбољи извођачи обуке

26.12.2008 | Обука Командант Команде за обуке генерал-мајор Љубиша Диковић наградио је и похвалио истакнуте старешине и војнике.
Додељене...

Додељене плакете за најплеменитији подвиг године

12.12.2008 | Цивилно-војна сарадња Плакете за најплеменитији подвиг године, у акцији коју 46. пут заредом организује Компанија „Новости“, додељене су данас у Скупштини града Београда.