ВОЈСКА СРБИЈЕ

Пријем...

Пријем војника јунске генерације

02.06.2018 | Актуелности У центрима за обуку Војске Србије у Сомбору, Ваљеву и Лесковцу служење војног рока јуче је почела јунска генерација војника.
Значке и...

Значке и захвалнице војницима који су добровољно служили војни рок

17.04.2018 | Актуелности У свечаној сали Старог двора данас је одржана церемонија уручења значки и захвалница отаџбине војницима са територије Београда који су упућени на добровољно служење војног рока у 2015. години.
Положене...

Положене војничке заклетве

23.03.2018 | Актуелности Војници на добровољном служењу војног рока и слушаоци класе резервних официра Војне академије положили су данас заклетву у касарнама у Лесковцу и Ваљеву.
Пријем...

Пријем војника мартовске генерације

01.03.2018 | Актуелности У центре за обуку Војске Србије у касарнама „Аеродром“ у Сомбору, „Војвода Живојин Мишић“ у Ваљеву и „Војвода Петар Бојовић“ у Лесковцу данас је примљена мартовска генерација војника.
Јавни...

Јавни оглас за пријаву кандидата за добровољно служење војног рока са оружјем и кандидата за слушаоце курса за резервне официре Војске Србије

01.02.2018 | Конкурси Министарство одбране објављује Јавни оглас за пријаву кандидата за добровољно служење војног рока са оружјем и кандидата за слушаоце курса за резервне официре Војске Србије.
Војници...

Војници децембарске генерације положили заклетву

23.12.2017 | Актуелности Свечаности поводом полагања војничке заклетве војника на добровољном служењу војног рока генерације „децембар 2017. године“ одржане су данас у касарнама у Ваљеву и у Лесковцу.
Пријем...

Пријем децембарске генерације војника

01.12.2017 | Актуелности У центрима за обуку Војске Србије у Сомбору, Ваљеву и Лесковцу добровољно служење војног рока са оружјем данас је почела децембарска генерација војника.
Војници и...

Војници и кадети положили заклетву отаџбини

22.09.2017 | Актуелности У центрима за обуку Војске Србије данас су војници на одслужењу добровољног војног рока, кадети Војне академије и ВМА и слушаоци класе резервних официра положили заклетву отаџбини.
Пријем...

Пријем војника септембарске генерације на служење војног рока

01.09.2017 | Актуелности У центрима за обуку Војске Србије у Сомбору, Ваљеву и Лесковцу шестомесечно добровољно служење војног рока данас је почела септембарска генерација војника.
Завршетак...

Завршетак добровољног служења војног рока генерације „март 2017“

31.08.2017 | Актуелности Свечани испраћаји војника, који су добровољно одслужили војни рок у генерацији „март 2017. године“, уприличени су данас у командама и јединицама Војске Србије.