Министар одбране и начелник Генералштаба са припадницима Војске Србије у КЗБ

Недеља, 1.1.2017 | Актуелности

Министар одбране Зоран Ђорђевић и начелник Генералштаба ВС генерал Љубиша Диковић дочекали су нову 2017. годину са припадницима Војске Србије који су ангажовани у Копненој зони безбедности.

Министар Ђорђевић провео је новогодишњу ноћ на бази Голема чука. Том приликом, о стању и активностима на бази реферисао је заменик команданта Копнене војске генерал-мајор Желимир Глишовић, а након кратког обиласка министар је разговарао и са командантом снага у Копненој зони безбедности пуковником Слађаном Стаменковићем и командиром базе мајором Предрагом Радуновићем.

У разговору са припадницима Војске, министар је предочио новине у систему одбране које ће обележити годину пред нама, посебно се осврнувши на промене у вези са подофицирским кором, статусом професионалних војника, као и на статусна питања.

Честитајући Нову годину у првим минутима 2017. године, министар Ђорђевић је окупљеним припадницима пожелео много успеха, среће и здравља у наредној години.

Уз исте новогодишње жеље, генерал Глишовић је такође изразио захвалност министру одбране у име свих припадника Војске Србије ангажованих на тој бази у Копненој зони безбедности који новогодишње празнике проводе далеко од својих породица.

Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић провео је новогодишњу ноћ са припадницима Војске Србије на бази Источни Мојстир у Копненој зони безбедности. Генерал Диковић је свим припадницима Војске Србије у тој бази пожелео много среће и здравља у 2017. години.

Повезане вести