ВОЈСКА СРБИЈЕ

Такмичење...

Такмичење возача моторних возила Војске Србије

18.04.2018 | Обука У краљевачкој касарни „Рибница“ и на аутодрому „Берановац“ данас је одржано 2. такмичење возача моторних возила Војске Србије коме је присуствовао начелник Генералштаба генерал Љубиша Диковић.
Обележен...

Обележен Дан Kоманде за развој Банатске бригаде

18.11.2017 | Култура и традиција У зрењанинској касарни „Народни херој Светозар Марковић Тоза“ у петак је одржана свечана академија поводом 17. новембра – Дана Команде за развој Банатске бригаде.
Генерал...

Генерал Диковић честитао Дан ЦМО и Команде за развој Банатске бригаде

16.11.2017 | Активности НГШ Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић упутио је честитку припадницима Центра за мировне операције и Команде за развој Банатске бригаде поводом празника ових јединица.
Обука...

Обука резервног састава у Центру за обуку везе и информатике

04.06.2017 | Обука У Центру за обуку везе и информатике у Горњем Милановцу у току je петнаестодневна обукa резервног састава Мешовитог батаљона везе и специјалности телепринтериста-шифрер из бригада Територијалних снага
Обука...

Обука резервног састава

26.05.2017 | Обука У јединицама и на полигонима Војске Србије реализује се обука припадника резервног састава ратних јединица, у складу са Планом обуке за 2017. годину.
Анализа...

Анализа способности Команде за обуку и Територијалних снага

13.02.2017 | Актуелности У касарни „Топчидер“ у Београду данас су анализиране функционалне способности Команде за обуку и оперативне способности Територијалних снага за 2016. годину.
Генерал...

Генерал Диковић честитао предстојеће војне празнике

16.11.2016 | Активности НГШ Поводом 17. новембра — Дана Центра за мировне операције и Дана Команде за развој Банатске бригаде начелник Генералштаба генерал Љубиша Диковић упутио је честитке припадницима ових састава.
Отворени...

Отворени дан у Зрењанину

11.10.2016 | Цивилно-војна сарадња Команда за развој Банатске бригаде je данас, у оквиру акције „Отворени дан“, била домаћин грађанима Зрењанина и околине у издвојеном објекту „Силос“.
Обука...

Обука резервног састава у Команди за развој Банатске бригаде

28.09.2016 | Обука У Команди за развој Банатске бригаде протеклих неколико дана реализована је обука лица из резервног састава.
Војска ...

Војска помаже у деблокади путних праваца

31.01.2014 | Актуелности Војска Србије укључила се у акцију деблокаде путних праваца, након што су снежни наноси и јаки удари ветра завејали људе и возила на више локација. Транспортни хеликоптер 204. ваздухопловне бригаде Ми-17 (ХТ-48) превози до болнице у Зрењанину грађане који су од синоћ завејани у околини Стајићева.