ОБВТ ЛАЗАР 3

Начелник...

Начелник Генералштаба обишао Команду за развој Банатске бригаде и Центар за обуку и усавршавање подофицира

05.12.2018 | Активности НГШ Начелник Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Милан Мојсиловић, са сарадницима, обишао је данас Команду за развој Банатске бригаде у Зрењанину и Центар за обуку и усавршавање подофицира у Панчеву.
Прослављени...

Прослављени празници Центра за обуку КоВ и Команде за развој Банатске бригаде

19.11.2018 | Актуелности У пожаревачкој касарни „Генерал Павле Јуришић Штурм“ и зрењанинској „НХ Светозар Марковић Тоза“ у петак су одржане свечанoсти поводом 16. новембра – Дана Центра за обуку копнене војске и 17. новембра – Дана Команде за развој Банатске бригаде.
Честитка...

Честитка генерала Мојсиловића Центру за мировне операције и Команде за развој Банатске бригаде

16.11.2018 | Активности НГШ Начелник Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Милан Мојсиловић упутио је честитку припадницима Центра за мировне операције и Команде за развој Банатске бригаде поводом празника ових јединица.
Такмичење...

Такмичење возача моторних возила Војске Србије

18.04.2018 | Обука У краљевачкој касарни „Рибница“ и на аутодрому „Берановац“ данас је одржано 2. такмичење возача моторних возила Војске Србије коме је присуствовао начелник Генералштаба генерал Љубиша Диковић.
Обележен...

Обележен Дан Kоманде за развој Банатске бригаде

18.11.2017 | Култура и традиција У зрењанинској касарни „Народни херој Светозар Марковић Тоза“ у петак је одржана свечана академија поводом 17. новембра – Дана Команде за развој Банатске бригаде.
Генерал...

Генерал Диковић честитао Дан ЦМО и Команде за развој Банатске бригаде

16.11.2017 | Активности НГШ Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић упутио је честитку припадницима Центра за мировне операције и Команде за развој Банатске бригаде поводом празника ових јединица.
Обука...

Обука резервног састава у Центру за обуку везе и информатике

04.06.2017 | Обука У Центру за обуку везе и информатике у Горњем Милановцу у току je петнаестодневна обукa резервног састава Мешовитог батаљона везе и специјалности телепринтериста-шифрер из бригада Територијалних снага
Обука...

Обука резервног састава

26.05.2017 | Обука У јединицама и на полигонима Војске Србије реализује се обука припадника резервног састава ратних јединица, у складу са Планом обуке за 2017. годину.
Анализа...

Анализа способности Команде за обуку и Територијалних снага

13.02.2017 | Актуелности У касарни „Топчидер“ у Београду данас су анализиране функционалне способности Команде за обуку и оперативне способности Територијалних снага за 2016. годину.
Генерал...

Генерал Диковић честитао предстојеће војне празнике

16.11.2016 | Активности НГШ Поводом 17. новембра — Дана Центра за мировне операције и Дана Команде за развој Банатске бригаде начелник Генералштаба генерал Љубиша Диковић упутио је честитке припадницима ових састава.