Уз овакву...

Уз овакву војску свима миран сан

12.02.2018 | Други о нама Репортери „Новости“ са припадницима ВС у копненој зони безбедности према северном делу Космета. "Под лупом" административна линија од око 40 километара.
Народ...

Народ јездио по Дунаву у десантним чамцима

26.04.2014 | Други о нама Речна флотила је угостила све знатижељнике, њих неколико хиљада, по речима капетана Драгана Спасојевића, и у оквиру касарне "Александар Берић" , али и на Дунаву, показала чиме располаже од технике и како изгледа бити морнар на реци.
Два и по...

Два и по дана спасавао из сметова

04.02.2014 | Други о нама Када је у петак ујутро кренуо на посао у Дом здравља у Батајници, Новосађанин, поручник и доктор Владимир Зец, командир Одељења за здравствену заштиту 204. ваздухопловне бригаде Војске Србије и управник аеродромске амбуланте, није ни помислио да се неће вратити истог дана, као што је то свакодневно чинио. Снежни и олујни сметови који су протеклог викенда захватили делове Војводине учинили су да се с посла врати тек у недељу увече, 60 сати након одласка, али и да постане јунак о ком се већ неколико дана прича.
НА УДАРУ...

НА УДАРУ ВЕТРА: Ово су прави хероји!

03.02.2014 | Други о нама Ова јединица је хеликоптером МИ17 спасла у суботу 117 особа, међу којима 42 деце, од укупно 156 особа, колико је спасено дуж аутопута у околини Бачке Тополе, Иђоша и Србобрана, док су у петак у околини Зрењанина и Стаићева извукли 84 особе.