Обновљена...

Обновљена традиција официрског бала у Новом Саду

24.02.2017 | Култура и традиција У Дому ВС у Новом Саду, синоћ је одржан официрски бал који су организовали Команда Копнене војске, Прва бригада и Речна флотила, чиме је обновљена традиција одржавања ове манифестације у том граду.
У Врању...

У Врању одржан официрски бал

11.02.2017 | Култура и традиција Традиционални официрски бал Четврте бригаде Копнене војске, у присуству припадника врањског гарнизона и бројних гостију из Пчињског округа, одржан је у синоћ у свечаној сали Дома војске у Врању.
Официрски...

Официрски бал у Краљеву

26.01.2017 | Култура и традиција У свечаној сали касарне „Рибница“ у Краљеву синоћ је, по први пут након 76 година, одржан официрски бал у организацији Команде Копнене војске и Друге бригаде копнене војске.
Официрски...

Официрски бал у Нишу

19.01.2017 | Култура и традиција У организацији Команде Копнене војске, Треће бригаде и других јединица нишког гарнизона, синоћ је у свечаној сали Дома војске у Нишу, одржан трећи по реду официрски бал.
Официрски...

Официрски бал у Нишу

26.02.2016 | Култура и традиција Синоћ је у свечаној сали нишког Дома војске одржан официрски бал на коме су музичари Уметничког ансамбла Министарства одбране „Станислав Бинички“, чланови плесне групе нишког гарнизона „Тамо далеко“, вокалне групе „Константин“, припадници команде Копнене војске, Треће бригаде и других јединица нишког гарнизона и њихове супруге и девојке својим играма и песмама показали чаробну лепоту и дух старе српске музике и српских кола.
Официрски...

Официрски бал у Врању

22.02.2016 | Култура и традиција У Дому Војске Србије у Врању прошле недеље је одржан официрски бал, који припадници Четврте бригаде копнене војске, организују сваке године.