Семинар...

Семинар „Алтернативни модули снага“ у Дому Гарде

25.06.2013 | Обука Семинар „Алтернативни модули снага“, који се као део плана едукације мешовите комисије Србија–САД организује у сарадњи са Центром за цивилно-војне односе из Монтереја, почео је јуче, у Дому Гарде у Топчидеру.
СЕМИНАР О...

СЕМИНАР О УЛОЗИ ПОДОФИЦИРА У ОПЕРАЦИЈАМА У НАСЕЉЕНОМ МЕСТУ

27.01.2009 | Обука У организацији Управе за обуку и доктрину Генералштаба Војске Србије у Београду је данас почео тродневни регионални семинар о улози подофицира у операцијама у насељеном месту.
Семинар...

Семинар „Обука за војну полицију“ у Центру за мировне операције

18.11.2008 | Обука У Центру за мировне операције Здружене оперативне команде ГШ ВС данас је почео тродневни семинар под називом „Обука за војну полицију“. Семинар је организовао ЦМО у координацији са Управом војне полиције ГШ ВС и у сарадњи са ОС Краљевине Данске.
Почео...

Почео регионални семинар о цивилно-војним односима и цивилно-војној сарадњи

03.11.2008 | Међународна сарадња Данас је у Центру за мировне операције почео петодневни Регионални семинар о цивилно-војним односима и цивилно-војној сарадњи.
Размена...

Размена искустава из области операција подршке миру

21.10.2008 | Мултинационалне операције У Центру за мировне операције Здружене оперативне команде ГШ ВС од 20.10. до 23.10.2008. године одржава се семинар на тему "Размена искустава из области операција подршке миру". Инструктори – предавачи на семинару су представници ОС Краљевине Данске мајор Хенрик Сторм, мајор Бјарне Расмусен и капетан Петер Боје Кристенсен.
СЕМИНАР...

СЕМИНАР “ЈЕДИНИЦЕ САНИТЕТСКЕ СЛУЖБЕ У МИРОВНИМ МИСИЈАМА“

16.10.2008 | Мултинационалне операције У Центру за мировне операције у Београду, данас је почео семинар “Јединице санитетске службе у мировним мисијама“. Представници ВМА и Војне болнице Ниш водиће експертске разговоре и разменити искуства са четворочланом делегацијом из Министарства одбране Савезне Републике Немачке.
СЕМИНАР O...

СЕМИНАР O УПРАВЉАЊУ ОБУКОМ НА СТРАТЕГИЈСКОМ И ОПЕРАТИВНОМ НИВОУ

15.10.2008 | Обука У Здруженој оперативној команди Генералштаба ВС, данас је отворен семинар “Управљање обуком на стратегијском и оперативном нивоу”. Представници Министарства одбране и Војске Србије и Управе за обуку и доктрину Републике Хрватске, упознаће учеснике семинара са променама у систему обуке својих оружаних снага. Семинар траје два дана.