Радионица о употреби опреме за летење ноћу у 204. ваздухопловној бригади

Уторак, 10.6.2014 | Међународна сарадња

Двочлани радни тим Оружаних снага САД борави од данас у 204. ваздухопловној бригади ради учешћа на тродневној радионици о употреби опреме за летење ноћу (Night Vision Goggles- NVG) која се реализује на аеродрому Батајница. Командант 890. мешовите хеликоптерске ескадриле, потпуковник Мирослав Зечевић упознао је госте са историјом, организацијом, задацима и наменом 204. ваздухопловне бригаде и задацима које извршава његова јединица.

Двочлани радни тим Оружаних снага САД борави од данас у 204. ваздухопловној бригади ради учешћа на тродневној радионици о употреби опреме за летење ноћу (Night Vision Goggles- NVG) која се реализује на аеродрому Батајница.

Командант 890. мешовите хеликоптерске ескадриле, потпуковник Мирослав Зечевић упознао је госте са историјом, организацијом, задацима и наменом 204. ваздухопловне бригаде и задацима које извршава његова јединица.

Учесници радионице ће се упознати са принципима рада, особинама и тактичко-техничким карактеристикама  NVG, а уз размену искустава разматриће се и могућности за наставак и унапређење сарадње у наредном периоду.

Повезане вести