Генерал...

Генерал Мојсиловић с најодговорнијим подофицирима у Војсци Србије

13.12.2018 | Активности НГШ Начелник Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Милан Мојсиловић разговарао је данас са главним подофицирима Војске Србије, Генералштаба, команди оперативних састава и Гарде.
Промоција...

Промоција нових подофицира Војске Србије

12.10.2018 | Актуелности У Центру за обуку и усавршавање подофицира одржана је свечаност поводом промоције 12. и 13. класе слушалаца основног курса за подофицире на којој је 116 професионалних војника произведено у чин водника
Виши курс...

Виши курс за подофицире у Центру за обуку и усавршавање подофицира

01.06.2017 | Обука У Центру за обуку и усавршавање подофицира, ове недеље почео је први модул Вишег курса за подофицире, који ће трајати пет недеља
Почетак...

Почетак командно-штабног курса за подофицире

08.05.2017 | Обука У Центру за обуку и усавршавање подофицира у Панчеву данас је започео осми Командно-штабни курс на коме ће се усавршавати шеснаест подофицира Војске Србије.
Анализа...

Анализа функционисања подофицирске подршке командовању

26.04.2017 | Актуелности У Дому Војске Србије у Панчеву данас је одржан радни састанак ради анализе и дефинисања задатака за унапређење каријерног развоја подофицира и функционисања подофицирске подршке командовању.
Почетак...

Почетак курсева за усавршавање подофицира

31.01.2017 | Обука Командант Команде за обуку генерал-потпуковник Ђокица Петровић присуствовао је јуче у Центру за обуку и усавршавање подофицира у Панчеву почетку Командно-штабног, Вишег и Основног курса за подофицире.
Годишњи...

Годишњи састанак главних подофицира Војске Србије

20.06.2013 | Актуелности У Команди Ваздухoпловства и ПВО у Земуну данас је одржан годишњи састанак главних подофицира Војске Србије, којим је руководио главни подофицир ВС заставник прве класе Милојко Милосављевић.
Нови...

Нови подофицири Војске Србије

14.06.2013 | Обука На свечаности у Центру за обуку и усавршавање подофицира данас је у најмлађе подофицире Војске Србије произведено 57 професионалних војника који су у претходном периоду завршили Основни курс за подофицире.