ВОЈСКА СРБИЈЕ

Година...

Година рада Владе: Војска и полиција су један систем безбедности и одбране који штити Србију

05.07.2018 | Актуелности Премијерка Владе Републике Србије, министри одбране и унутрашњих послова и председник Покрајинске Владе обишли су данас ТТ збор наоружања и војне и полицијске опреме у Суботици.
Свечаности...

Свечаности поводом Дана Војске у градовима Србије

23.04.2018 | Култура и традиција У присуству бројних грађана, на градским трговима и улицама у Крушевцу, Зајечару, Панчеву, Новом Саду, Краљеву и Нишу данас су организоване војне свечаности поводом Дана Војске Србије.
Свечана...

Свечана академија поводом Дана Војске Србије

23.04.2018 | Култура и традиција Свечана академија поводом обележавања Дана Војске Србије одржана је вечерас у Центру „Сава“, а централном догађају у оквиру празновања Дана Војске присуствовало је највише државно и војно руководство Републике Србије.
Пријем...

Пријем председника Републике поводом Дана Војске Србије

23.04.2018 | Култура и традиција Председник Републике Србије и врховни командант Војске Србије Александар Вучић приредио је данас у згради генералног секретаријата председника Србије пријем поводом Дана Војске Србије.
Министар...

Министар одбране положио венац на Авали поводом Дана Војске Србије

23.04.2018 | Култура и традиција Поводом Дана Војске Србије, у име председника Републике Србије и врховног команданта Александра Вучића, венац на Споменик незнаном јунаку на Авали, данас је положио министар одбране Александар Вулин.
Почасна...

Почасна артиљеријска паљба и егзерцир Гарде поводом Дана Војске Србије

22.04.2018 | Култура и традиција Поводом 23. априла - Дана Војске Србије у Београду је, на Савској тераси на Калемегдану, извршена почасна артиљеријска паљба, којој су присуствовали министар одбране Александар Вулин и начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић.
Честитке...

Честитке председника, министра и начелника Генералштаба поводом Дана Војске Србије

22.04.2018 | Култура и традиција Председник Републике Србије Александар Вучић, министар одбране Александар Вулин и начелник Генераштаба генерал Љубиша Диковић упутили су честитке припадницима Војске Србије поводом 23. априла – Дана ВС.
Променадни...

Променадни концерти војних оркестара у Крагујевцу и Ваљеву

21.04.2018 | Култура и традиција Поводом Дана Војске Србије, Репрезентативни оркестар Гарде и Војни оркестар Ниш приредили су данас променадне концерте за житеље Ваљева и Крагујевца.
У сусрет...

У сусрет Дану Војске Србије одржани прикази наоружања и војне опреме

21.04.2018 | Култура и традиција На улицама и трговима Јагодине, Кикинде, Ивањице и Сурдулице данас су праву атракцију представљали прикази наоружања и војне опреме које је Војска Србије приредила за житеље ових градова.
Прикази...

Прикази наоружања и војне опреме привукли велики број грађана

20.04.2018 | Култура и традиција У сусрет Дану Војске Србије, припадници Копнене војске, РВ и ПВО и Команде за обуку приказалу су данас грађанима Аранђеловца, Лознице, Чачка и Вршца део свог наоружања и опреме.