ВОЈСКА СРБИЈЕ

Представљен...

Представљен нови изасланик одбране Републике Словачке

08.08.2018 | Међународна сарадња У Министарству одбране и Генералштабу Војске Србије данас је представљен новоименовани изасланик одбране Републике Словачке у Београду потпуковник Иван Улични.
Министар...

Министар Вулин на празник у Копненој зони безбедности

08.04.2018 | Актуелности Министар одбране Александар Вулин, у пратњи команданта Копнене војске и начелника Управе за обавештајно-извиђачке послове, обишао је базу „Шушњак“ и њеним припадницима пожелео срећан Васкрс.
Обележен...

Обележен Дан војних падобранаца

13.10.2017 | Култура и традиција Припадници и ветерани 63. падобранског батаљона Специјалне бригаде, уз присуство бројних гостију, обележили су данас у касарни ,,Аеродром” у Нишу Дан војних падобранаца - 14. октобар.
Испраћај...

Испраћај високих руководилаца Министарства одбране и Војске Србије

26.09.2017 | Активности НГШ У Београду је данас одржана свечаност на којој су уручена признања пензионисаним и премештеним високим руководиоцима у Министарству одбране и Генералштабу Војске Србије.
Радионица...

Радионица за планирање вежбе „REGEX 18“

04.09.2017 | Међународна сарадња У организацији Управе за обуку и доктрину Генералштаба Војске Србије данас је у касарни „Топчидер“ у Београду почела петодневна радионица за припрему међународне вежбе „REGEX 18“.
Наређење...

Наређење ће бити извршено

05.08.2017 | Актуелности Министар одбране Александар Вулин је присуствовао данас ненајављеној провери борбене спремности система за противваздухопловна дејства РВ и ПВО у касарни „Југовићево“ у Новом Саду.
Испраћај...

Испраћај тима за заштиту бродова у операцију „Аталанта”

04.08.2017 | Мултинационалне операције Свечани испраћај за 12 припадника Војске Србије који ће се у наредним данима придружити међународним снагама у војној операцији поморских снага Европске уније у Сомалији – Аталанта, приређен је данас у касарни ,,Бањица 2”, у Београду.
Министар...

Министар Вулин са представницима верске службе

03.08.2017 | Актуелности Министар одбране Александар Вулин састао се данас са представницима верске службе у Војсци Србије и обишао богослужбене просторе у касарнама „Бањица“ и „Бањица 2“.
Генерација...

Генерација Живојина Мишића изборила право за нас да одлучујемо сами о себи

15.07.2017 | Култура и традиција Министар одбране Александар Вулин отварајући манифестацију „Мишићеви дани“ у Мионици рекао је да је генерација Живојина Мишића за нас изборила право да одлучујемо сами о себи.
Завршена...

Завршена провера стално задејствованих снага и снага за хитно реаговање

27.06.2017 | Обука Провером снага за интервенцију ка угроженим објектима и вежбовним активностима на аеродрому „Ковин“ данас је завршена провера способности дела стално задејствованих снага и снага за хитно реаговање.