Свечаности...

Свечаности поводом Дана Војске у градовима Србије

23.04.2018 | Култура и традиција У присуству бројних грађана, на градским трговима и улицама у Крушевцу, Зајечару, Панчеву, Новом Саду, Краљеву и Нишу данас су организоване војне свечаности поводом Дана Војске Србије.
Наређење...

Наређење ће бити извршено

05.08.2017 | Актуелности Министар одбране Александар Вулин је присуствовао данас ненајављеној провери борбене спремности система за противваздухопловна дејства РВ и ПВО у касарни „Југовићево“ у Новом Саду.
Министар...

Министар Родић и генерал Диковић у посети 240. самоходном ракетном дивизиону

01.01.2014 | Актуелности Министар одбране Небојша Родић и начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић, посетили су првог дана нове 2014. године, припаднике 240. самоходног ракетног дивизиона за противваздухопловна дејства у касарни „Југовићево“ у Новом Саду који се налазе у непрекидном систему борбеног дежурства.
Начелник...

Начелник Генералштаба Војске Србије у контроли јединицa

08.05.2013 | Активности НГШ Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић обишао је данас јединице Прве бригаде Копнене војске и Речне флотиле, 240. самоходни ракетни дивизион за противваздухопловна дејства, Центар за обуку и усавршавање подофицира и Команду за развој Банатске бригаде, у Новом Саду, Сремској Митровици, Панчеву и Бачкој Тополи.