Дан...

Дан Команде за развој Београдске бригаде

01.11.2021 | Култура и традиција
Честитке...

Честитке поводом војних празника

31.10.2019 | Култура и традиција Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић упутио је честитке поводом Дана рода оклопних јединица, ветеринарске и метеоролошке и навигацијске службе и Команде за развој Београдске бригаде.
Прослављен...

Прослављен Дан Команде за развој Београдске бригаде

01.11.2018 | Култура и традиција У касарни „Мајор Милан Тепић“ у Јакову данас је приређена војна свечаност поводом Дана Команде за развој Београдске бригаде.
Генерал...

Генерал Мојсиловић честитао предстојеће војне празнике

31.10.2018 | Активности НГШ Начелник Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Милан Мојсиловић упутио је честитке поводом Дана ветеринарске службе, навигацијске и метеоролошке службе и Дана Команде за развој Београдске бригаде.
Вежба...

Вежба подржана рачунарским симулацијама „Рогозна 2017“

30.11.2017 | Обука У Центру за обуку путем симулација у Београду, у току је вежба подржана рачунарским симулацијама „Рогозна 2017“ коју изводе Команде за развој Београдске бригаде, Жандармерија и Црвени крст.
Честитке...

Честитке начелника Генералштаба поводом војних празника

31.10.2017 | Активности НГШ Поводом предстојећих војних празника начелник Генералштаба Војске Србије упутио је честитку припадницима Команде за развој Београдске бригаде, ветеринарске и метеоролошке и навигацијске службе.
Завршетак...

Завршетак добровољног служења војног рока генерације „март 2017“

31.08.2017 | Актуелности Свечани испраћаји војника, који су добровољно одслужили војни рок у генерацији „март 2017. године“, уприличени су данас у командама и јединицама Војске Србије.
Обука...

Обука резервног састава у Центру за обуку везе и информатике

04.06.2017 | Обука У Центру за обуку везе и информатике у Горњем Милановцу у току je петнаестодневна обукa резервног састава Мешовитог батаљона везе и специјалности телепринтериста-шифрер из бригада Територијалних снага
Обука...

Обука резервног састава на полигону „Пескови“

28.05.2017 | Обука На самосталном аутоматизованом стрелишту „Пескови“ у близини Пожаревца у току је обука лица из резервног састава једне пешадијске чете из састава Београдске бригаде.