Реферисање...

Реферисање председнику Републике о стању у Војсци Србије

01.12.2017 | Актуелности Председник Републике Србије и врховни командант Војске Србије Александар Вучић примио је данас у Генералштабу Војске Србије извештаје министра одбране и начелника Генералштаба Војске Србије.
Конкурс за...

Конкурс за пријем још 675 професионалних војника

15.06.2017 | Актуелности Министарство oдбране и Војска Србије отворили су конкурс за пријем још 675 професионалних војника. Подношење пријава, уз проверу физичке способности, биће организовано 30. јуна од 7.30 до 10 часова.
Започела...

Започела селекција кандидата за професионалне војнике

13.02.2017 | Актуелности У 19 јединица Војске Србије данас је започела селекција кандидата за непосредни пријем 500 професионалних војника из евиденције регионалних центара Министарства одбране.
Обавештење...

Обавештење о начину пријављивања кандидата за професионалне војнике

30.01.2017 | Актуелности Обавештење поводом најављеног пријема још 500 професионалних војника непосредним пријемом војника из евиденције регионалних центара Министарства одбране.
Пријем још...

Пријем још 500 професионалних војника

25.01.2017 | Актуелности Министар oдбране Зоран Ђорђевић, након консултација са председником Владе, покренуо је процедуру за пријем још 500 професионалних војника непосредним пријемом из евиденције регионалних центара МО.
Пријем...

Пријем професионалних војника у Специјалну бригаду

30.09.2016 | Актуелности Министар одбране Зоран Ђорђевића донео је одлуку о попуни упражњених радних места професионалних војника на одређено време у Специјалној бригади непосредним пријемом војника у резерви из евиденције регионалних центара Министарства одбране.
БУДИ...

БУДИ ПРОФЕСИОНАЛАЦ!

24.10.2008 | Актуелности У себи носиш „војнички ген“? Испробај своје способности и ступи у редове Војске Србије као професионални војник. Ако се докажеш као истински професионалац можеш да будеш примљен у службу на неодређено време, да напредујеш у служби и да једног дана будеш унапређен и у подофицирски чин!
ВОЈСКА...

ВОЈСКА СРБИЈЕ НА НОВОСАДСКОМ САЈМУ ЗАПОШЉАВАЊА

02.10.2008 | Актуелности Данас је у Новом Саду, у организацији Новосадске филијале Националне службе за запошљавање (НСЗ) одржан Сајам запошљавања на коме је своју понуду заинтересованима презентовала и Прва бригада КоВ Војске Србије.