Постављен мост у Крупњу

Среда, 30.7.2014 | Цивилно-војна сарадња

У Крупањском селу Кржава преко истоимене реке, припадници 210. инжињеријског батаљона из састава Друге бригаде Копнене војске, јуче су поставили тешки механизовани мост. Постављањем моста, укупне ширине 3,80 и дужине 10 метара, мештанима села Кржава омогућена је саобраћајна комуникација са Крупњем, која је била у прекиду након поплава које су у мају задесиле Србију.

У Крупањском селу Кржава преко истоимене реке, припадници 210. инжињеријског батаљона из састава Друге бригаде Копнене војске, јуче су поставили тешки механизовани мост.

Постављањем моста, укупне ширине 3,80 и дужине 10 метара, мештанима села Кржава омогућена је саобраћајна комуникација са Крупњем, која је била у прекиду након поплава које су у мају задесиле ову општину.

-Оно што су људи стварали целога живота, нестало је у веома кратком времену. Ми чинимо све како би се стање у Крупњу нормализовало онолико колико је то у овом тренутку могуће — рекао је старији водник прве класе Саша Ристић, командир одељења тешког механизованог моста, из састава 210. инжињеријског батаљона.

Повезане вести