ВЕК ПОБЕДНИКА 1918-2018

Обука...

Обука резервног састава у Копненој војсци

13.09.2018 | Обука У јединицама Друге и Четврте бригаде Копнене војске ових дана реализује се вишедневна обука лица из резервног састава.
Обука...

Обука резервног састава Другог понтонирског батаљона

08.06.2018 | Обука У два овогодишња петнаестодневна циклуса обуку на водном нивоу у Другом понтонирском батаљону Речне флотиле прошао је већи број припадника резервног састава, а резервисти су сагласни – и одзив на војну вежбу је патриотизам.
Обука...

Обука резервног састава у Центру за обуку везе и информатике

16.03.2018 | Обука У Центру за обуку везе и информатике у току је обука лица резервног састава специјалности посебног значаја батаљона везе, као и лица резервног састава из бригада Територијалних снага.
Реферисање...

Реферисање председнику Републике о стању у Војсци Србије

01.12.2017 | Актуелности Председник Републике Србије и врховни командант Војске Србије Александар Вучић примио је данас у Генералштабу Војске Србије извештаје министра одбране и начелника Генералштаба Војске Србије.
Обука...

Обука резервиста на стрелишту „Кривул“ код Зајечара

04.10.2017 | Обука На основу годишњег плана позивања и обуке лица из резервног састава која су на ратном распореду у Тимочкој бригади, на логорском простору и аутоматском стрелишту „Кривул“, код Зајечара, у току је њихова двонедељна обука.
Обука...

Обука резервног састава Друге бригаде

22.09.2017 | Обука У јединицама Друге бригаде копнене војске ових дана лица из резервног састава изводе обуку и тактичка увежбавања за различите специјалности кроз теме из стројеве, тактичке и ватрене обуке.
Вежбе с...

Вежбе с бојевим гађањима резервиста Прве бригаде

15.09.2017 | Обука Припадници резервног састава Прве бригаде копнене војске извели су јуче, након интензивне петнаестодневне обуке, тактичке вежбе с бојевим гађањима на тенковском стрелишту „Орешац“.
Обука...

Обука резервног састава Другог понтонирског батаљона Речне флотиле

06.06.2017 | Обука Припадници резервног састава Другог понтонирског батаљона Речне флотиле ових дана на Дунаву, уче нове и обнављају и утврђују понтонирске вештине стицане током ранијег служења војног рока
Обука...

Обука резервног састава на аеродрому „Батајница“

30.05.2017 | Обука На аеродрому „Батајница“ у току је петнаестодневна обука резервног састава 177. артиљеријско-ракетног дивизиона за ПВД на противавионском топу 40 мм Л/70 „Бофорс“.
Обука...

Обука резервног састава на полигону „Пескови“

28.05.2017 | Обука На самосталном аутоматизованом стрелишту „Пескови“ у близини Пожаревца у току је обука лица из резервног састава једне пешадијске чете из састава Београдске бригаде.