Генерал Диковић с полазницима Генералштабног усавршавања

Четвртак, 8.3.2018 | Активности НГШ

Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић разговарао је данас с полазницима 61. класе Генералштабног усавршавања, који су боравили у наставној посети Генералштабу Војске Србије.

Генерал Диковић је полазницима нашег највишег војног усавршавања говорио о актуелној безбедносној ситуацији у региону и свету и најзначајнијим задацима које Војска Србије тренутно реализује.

Начелник Генералштаба је посебну добродошлицу пожелео припадницима оружаних снага Македоније и Босне и Херцеговине, са којима Војска Србије, како је истакао, остварује добру војно-војну сарадњу.

Данашњем сусрету с полазнциима ГШУ су присуствовали чланови Колегијума начелника Генералштаба и представници Школе националне одбране.

Полазници 61. класе Генералштабног усавршавања су током дводневне посете Генералштабу Војске Србије, на панел-дискусијама са начелницима организационих јединица Генералштаба, детаљно сагледали место и улогу ових целина у систему одбране, функције и задатке које реализују, као и њихове специфичности.

Повезане вести