Честитке начелника Генералштаба поводом Дана техничке и саобраћајне службе

Среда, 14.9.2016 | Активности НГШ

Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић честитао је празнике техничке и саобраћајне службе.

Честитка припадницима техничке службе


Поводом 15. септембра – Дана техничке службе, припадницима службе упућујем срдачне честитке. 

Још од 1891. године, када је у барутани „Обилићево“ почела производња бездимног барута, кроз стручност, рад и залагање вас и многих генерације претходника, потврђујете да сте неизоставни сегмент изградње оперативних способности Војске Србије. 

Захваљујући професионалном, одговорном и квалитетном извршавању постављених задатака доприносите унапређењу како ваше службе, тако и логистичке подршке Војске Србије у целини.

Уверен сам да ћете и у наредном периоду квалитетним извршавањем задатака, обуком и усавршавањем кадра и успостављањем ефикасног система одржавања и снабдевања дати пун допринос унапређењу рада ваше службе.

Честитам вам празник и желим успех у даљем раду. 

Честитка припадницима саобраћајне службе


Поводом 15. септембра – Дана саобраћајне службе, припадницима службе упућујем срдачне честитке. 

У протеклом периоду сте професионалним и одговорним извршавањем постављених задатака потврдили да логистичка подршка Војске није одржива и функционална без активног и пуног ангажовања како припадника ваше службе, тако и саобраћајних средстава.

Уверен сам да ћете у наредном периоду ефикасним планирањем, организовањем и реализовањем војног транспорта људи и материјалних средстава значајно допринети изградњи оперативне способности Војске Србије.

Честитам вам празник и желим пуно успеха у даљем раду. 

Повезане вести