Гађањa оклопних јединица Tреће бригаде

Четвртак, 15.5.2014 | Обука

Припадници 36. тенковског батаљона из Ниша и 37. механизованог батаљона из Куршумлије, из састава Треће бригаде Копнене војске, извели су од 10. до 14. маја програмска гађања из наоружања рода оклопних јединица. Гађања из тенкова М-84 и борбених возила пешадије М-80 на тенковском стрелишту „Орешац“ припадници ових јединица искоростили су као припрему за интензивни период обучавања који их очекује.

Припадници 36. тенковског батаљона из Ниша и 37. механизованог батаљона из Куршумлије, из састава Треће бригаде Копнене војске, извели су од 10. до 14. маја програмска гађања из наоружања рода оклопних јединица.

Гађања из тенкова М-84 и борбених возила пешадије М-80 на тенковском стрелишту „Орешац“ припадници ових јединица искоростили су као припрему за интензивни период обучавања који их очекује.

– Наши војници су увек посебно мотивисани када се изводе гађања из наоружања рода. Задовољан сам свеукупном реализацијом логоровања, залагањем и односом војника према задацима и обавезама. У потпуности смо постигли циљ и спремни смо за гађања која нас очекују у јуну на „Пасуљанским ливадама“, истиче командант логорске просторије потпуковник Саша Атељ.

Повезане вести