ВОЈСКА СРБИЈЕ

Дан...

Дан логистичких служби Вoјске Србије

14.09.2018 | Култура и традиција Поводом Дана интендантске службе, техничке и саобраћајне службе у Војнотехничком институту у касарни „Жарково“ данас је одржана централна свечаност.
Председник...

Председник Вучић у ВТИ: Млади стручњаци у служби нашег напретка

14.08.2018 | Актуелности Председник Републике Србије и врховни командант Војске Србије Александар Вучић, у пратњи министра одбране Александра Вулина и начелника Генералштаба Војске Србије генерала Љубише Диковића, обишао је данас Војнотехнички институт у касарни Жарково.
Председник...

Председник Вучић: Наставићемо са улагањем у Војску Србије

29.07.2018 | Актуелности Председник Србије Александар Вучић присуствовао је на полигону Никинци гађању из наоружања које користи Војска Србије и наоружања које је у развоју.
Војска...

Војска Србије јача транспортне капацитете

29.11.2017 | Актуелности У касарни „Топчидер“ данас је извршена предаја јединицама ВС два вучна воза инжињеријских машина, који су резултат пројекта прилагођавања возила ФАП 2026 БС/АВ за тегљач полуприколице НПП-30.
Честитка...

Честитка начелника Генералштаба поводом Дана Војнотехничког иститута

02.11.2017 | Активности НГШ Поводом 3. новембра – Дана Војнотехничког института начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић упутио је честитку колективу Војнотехничког института.
Импресиван...

Импресиван приказ на полигону Никинци

08.04.2017 | Актуелности Министар одбране Зоран Ђорђевић и начелник Генералштаба генерал Љубиша Диковић присуствовали су данас на полигону Никинци генералној проби приказа достигнутог степена развоја наоружања и војне опреме.
Честитка...

Честитка начелника Генералштаба поводом Дана Војнотехничког института

02.11.2016 | Активности НГШ Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић упутио је честитку колективу Војнотехничког института поводом 3. новембра — Дана те институције.
Свечаност...

Свечаност поводом празника логистичких служби

15.09.2016 | Култура и традиција Поводом празника логистичких служби, данас је уприличена свечаност у организацији Сектора за метеријалне ресурсе и Управе за логистику Генералштаба Војске Србије.
АКЦИЈА...

АКЦИЈА “ОТВОРЕНИ ДАН“ У ПАНЧЕВУ И У ВОЈНОТЕХНИЧКОМ ИНСТИТУТУ

18.10.2008 | Цивилно-војна сарадња Капије касарне „Стевица Јовановић“ у Панчеву данас су, у акцији „Отворени дан“, први пут отворене за грађане који су у великом броју дошли да се ближе упознају са животом и радом војника из гарнизона града на Тамишу. Војнотехнички институт данас је у оквиру акције „Отворени дан“ у својим просторијама у Жаркову у Београду угостио више хиљада грађана.