ВОЈСКА СРБИЈЕ

Честитка...

Честитка начелника Генералштаба припадницима Техничког опитног центра

21.03.2018 | Активности НГШ Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић упутио је честитку припадницима Техничког опитног центра поводом 22. марта – Дана ове установе Војске Србије.
Предаја...

Предаја дужности начелника Управе за планирање и развој

26.06.2017 | Актуелности На данашњој свечаности у касарни „Бањица 2“ у Београду, у присуству начелника Генералштаба ВС генерала Љубише Диковића, генерал-мајор Душан Стојановић предао је дужност Управе за планирање и развој.
Завршено...

Завршено Спортско првенство Генералштаба

02.06.2017 | Спорт у Војсци У касарни „Дедиње“ у Београду, данас је одржано свечано затварање Спортског првенства Генералштаба Војске Србије, коме су присуствовали представници управа Генералштаба и представници јединица
Обележена...

Обележена 202. годишњица Другог српског устанка

23.04.2017 | Култура и традиција У спомен комплексу „Други српски устанак” у Такову данас је обележенa 202. годишњица oд дана када је 1815. донета одлука о почетку Другог српског устанка против Отоманске империје.
Обележен...

Обележен Дан Техничког опитног центра

22.03.2017 | Култура и традиција Свечаним скупом и доделом признања најзаслужнијим појединицима, данас је у Београду обележен 22. март — Дан Техничког опитног центра Војске Србије.
Пријем...

Пријем припадника ВС који су учествовали у набавци наоружања и војне опреме

12.01.2017 | Активности НГШ Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић примио је данас припаднике Војске Србије који су ангажовани на набавци сложених борбених система за потребе Ратног ваздухопловства и ПВО.
Експертски...

Експертски разговори о планирању ваздухопловних операција

17.11.2016 | Међународна сарадња У Команди Ратног ваздухопловства и ПВО у Земуну претходна три дана су реализовани експертски разговори са мобилним тимом НАТО-а о планирању ваздухопловних операција.
Експертски...

Експертски разговори o учешћу снага Војске Србије у борбеној групи Европске уније

07.09.2016 | Међународна сарадња У касарни „Бањица-2“ данас су започели експертски разговори представника МО и ВС са представницима Републике Грчке, као оквирне земље, и земаља учесница борбене групе Европске уније „HELBROC“.
Дан...

Дан Техничког опитног центра

21.03.2014 | Актуелности Свечаним скупом, којем је присуствовао начелник Управе за планирање и развој Генералштаба Војске Србије генерал-мајор Душан Стојановић, данас је обележен Дан Техничког опитног центра. О актуелном тренутку установе говорио је директор ТОЦ-а пуковник проф. др Слободан Илић.
Семинар...

Семинар „Алтернативни модули снага“ у Дому Гарде

25.06.2013 | Обука Семинар „Алтернативни модули снага“, који се као део плана едукације мешовите комисије Србија–САД организује у сарадњи са Центром за цивилно-војне односе из Монтереја, почео је јуче, у Дому Гарде у Топчидеру.