ВОЈСКА СРБИЈЕ

Генерал...

Генерал Мојсиловић честитао предстојеће војне празнике

18.10.2018 | Активности НГШ Начелник Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Милан Мојсиловић упутио је честитке поводом Дана Команде за развој Тимочке бригаде и Дана Команде за развој Расинске бригаде.
Променадни...

Променадни дефилеи војних оркестара и приказ наоружања по градовима

14.02.2018 | Култура и традиција У сусрет Дану државности, Репрезентативни оркестар Гарде Војске Србије извео је данас у центру Београда променадни дефиле од Трга републике и Кнез Михаилове улице до Војног музеја.
Министар...

Министар одбране у крушевачкој касарни Цар Лазар

09.02.2018 | Актуелности Министар одбране Александар Вулин присуствовао је реализацији дела обуке у касарни „Цар Лазар“ у Крушевцу и посетио Центар атомско-биолошко-хемијске одбране.
Дан...

Дан Команде за развој Расинске бригаде

19.10.2017 | Култура и традиција У касарни „Цар Лазар“ у Крушевцу данас је свечаном академијом и богатим културно-уметничким програмом прослављен Дан Команде за развој Расинске бригаде.
Честитке...

Честитке начелника Генералштаба поводом војних празника

18.10.2017 | Активности НГШ Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић упутио је честитке припадницима команди за развој Расинске и Тимочке бригаде поводом 19. октобра – празника ових јединица.
Обука...

Обука резервног састава у Центру за обуку везе и информатике

04.06.2017 | Обука У Центру за обуку везе и информатике у Горњем Милановцу у току je петнаестодневна обукa резервног састава Мешовитог батаљона везе и специјалности телепринтериста-шифрер из бригада Територијалних снага
Честитке...

Честитке начелника Генералштаба припадницима команди за развој Расинске и Тимочке бригаде

18.10.2016 | Актуелности Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић честитао је Дан Команде за развој Расинске бригаде и Дан Команде за развој Тимочке бригаде.
Седница...

Седница Колегијума начелника Генералштаба и обилазак јединица у Крушевцу

25.03.2014 | Актуелности Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић одржао је данас, у касарни „Цар Лазар“ у Крушевцу, седницу проширеног Колегијума и обишао јединице Војске Србије стациониране у овој касарни.