Mehaničar iz CLoB-a pobednik Takmičenja vozača i auto-mehaničara

Subota, 21.6.2014 | Civilno-vojna saradnja

Milorad Vujić, civilno lice iz sastava Centralne logističke baze, pobednik je ovogodišnjeg Takmičenja vozača i auto-mehaničara Beograda u pojedinačnom plasmanu auto-mehaničara. Ekipno, predstavnici Vojske Srbije plasirali su se na peto mesto, a prva tri pripala su timovima Saobraćajnog preduzeća „Lasta“ i Gradskog saobraćajnog preduzeća „Beograd“.

Milorad Vujić, civilno lice iz sastava Centralne logističke baze, pobednik je ovogodišnjeg Takmičenja vozača i auto-mehaničara Beograda u pojedinačnom plasmanu auto-mehaničara.

Ekipno, predstavnici Vojske Srbije plasirali su se na peto mesto, a prva tri pripala su timovima Saobraćajnog preduzeća „Lasta“ i Gradskog saobraćajnog preduzeća „Beograd“.

Vozači i mehaničari Vojske Srbije nadmetali su se u „D“ kategoriji, a veštinu u manevrisanju autobusom ove godine prvi put pokazala su dva tima van prostora Srbije – iz Crne Gore i Slovenije, čime je ovo takmičenje dobilo međunarodni karakter. Takođe, umeće upravljanja u „D“ kategoriji prvi put pokazale su i žene vozači, te je jedna od ekipa bila potpuno ženska.

Pokrovitelji ovogodišnjeg takmičenja su Grad Beograd i preduzeće „Lasta“, dok je organizator, kao i svake godine, Udruženje vozača Beograda.

Povezane vesti