Prvi Memorijalni turnir u futsalu „Vladan i Srđan“

Petak, 6.10.2017 | Aktuelnosti

U Nišu je juče održan prvi Memorijalni turnir u futsalu „Vladan i Srđan“, u znak sećanja na dvojicu pripadnika Trećeg bataljona vojne policije koji su tragično stradali u saobraćajnoj nesreći na auto-putu Beograd–Niš.

U Sportskom centru „Šivara“ u Nišu juče je održan prvi Memorijalni turnir u futsalu „Vladan i Srđan“, u znak sećanja na dvojicu pripadnika Trećeg bataljona vojne policije, kapetana Vladana Jovanovića i mlađeg vodnika Srđana Stevanovića, koji su tragično nastradali 6. septembra ove godine, u saobraćajnoj nesreći na auto-putu Beograd–Niš.

Učesnici turnira bile su ekipe Četvrte brigade kopnene vojske i Trećeg bataljona vojne policije, u kojima su radili nastradali pripadnici Vojske Srbije, kao i ekipe Bučić iz Merošine i Senjak iz Pirota, u kojima su igrali fudbal.

U čast dvojice kolega, okupili su se pripadnici Kopnene vojske iz garnizona Niš i Vranje, porodice nastradalih i predstavnici sportskih organizacija čiji su bili članovi.

Turnir je otvorio komandant Kopnene vojske general-potpukovnik Milosav Simović, koji je istakao da ćemo na ovakvim i sličnim manifestacijama, od današnjeg dana pa dok postojimo čuvati uspomenu na naše drugove Vladana i Srđana.

Pobednik prvog memorijalnog turnira, posle izvođenja penala, je ekipa Bučić. Oni su u finalu pobedili ekipu Četvrte brigade kopnene vojske. U pobedničkoj ekipi igrao je Srđanov sin Kristijan Stevanović.

Povezane vesti