Obaveštenje o načinu prijavljivanja kandidata za profesionalne vojnike

Ponedeljak, 30.1.2017 | Aktuelnosti

Obaveštenje povodom najavljenog prijema još 500 profesionalnih vojnika neposrednim prijemom vojnika iz evidencije regionalnih centara Ministarstva odbrane.

Povodom najavljenog prijema još 500 profesionalnih vojnika neposrednim prijemom vojnika iz evidencije regionalnih centara Ministarstva odbrane, određena su mesta službovanja i adrese vojnih pošta u kojima kandidati mogu da podnesu svoje prijave za prijem u profesionalnu vojnu službu.

Prijave se podnose u ponedeljak 13. februara 2017. godine do 9 časova, a sve informacije o vojnim poštama u kojima se podnose prijave, načinu podnošenja prijava, kao i selekciji za zainteresovane kandidate, mogu se  pronaći OVDE.

Istog dana,  13. februara,  kandidati podležu i opštem lekarskom pregledu i proveri fizičke sposobnosti, a u slučaju većeg broja kandidata  aktivnost će se realizovati i u narednom periodu.

Kao što je prethodno najavljeno, reč je o neposrednom prijemu vojnika iz evidencije regionalnih centara Ministarstva odbrane  te su potencijalni kandidati svi državljani Republike Srbije koji su dobrovoljno odslužili vojni rok sa oružjem i mlađi su od 30 godina.

Sa najboljim kandidatima zaključiće se ugovor o radu na određeno vreme i biće primljeni u profesionalnu vojnu službu na period od šest meseci, uz mogućnost produženja ugovora o radu na period od tri godine i obnavljanje ugovora do navršenih 40 godina života. 
Ključne reči

Povezane vesti