Pripadnici Vojske...

Pripadnici Vojske Srbije obeležili Dan sećanja

24.03.2018 | Kultura i tradicija U komandama, jedinicama i ustanovama Vojske Srbije danas je obeležen 24. mart – Dan sećanja na stradale u NATO agresiji 1999. godine.
Ministar Vulin i...

Ministar Vulin i general Diković u kasarni u Raški

17.01.2018 | Aktuelnosti Ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković obišli su danas pripadnike 21. pešadijskog bataljona u Raški.
Pripadnici 21....

Pripadnici 21. pešadijskog bataljona na vežbi „Platinasti lav“

07.08.2017 | Obuka Pešadijski vod iz sastava 21. pešadijskog bataljona Druge brigade kopnene vojske učestvuje na multinacionalnoj vežbi „Platinasti lav 17.2“, koja se od 31. jula do 10. avgusta održava na poligonu za obuku „Novo selo“ u Bugarskoj.
Obuka rezervnog...

Obuka rezervnog sastava u Drugoj brigadi KoV

30.03.2016 | Obuka U kasarni „Stefan Nemanja“ u Raškoj, u 21. pešadijskom bataljonu Druge brigade kopnene vojske, u toku je petnaestodnevna obuka rezervnih podoficira i vojnika roda inžinjerije.
Ispraćaj...

Ispraćaj pešadijske čete u mirovnu misiju u Libanu

26.05.2014 | Aktuelnosti Pripadnici pešadijske čete 21. pešadijskog bataljona Druge brigade Kopnene vojske danas su u kasarni „Stefan Nemanja“ u Raški svečano ispraćeni u misiju Ujedinjenih nacija Unifil u Libanu. Ispraćaju su prisustvovali ministar odbrane Bratislav Gašić, načelnik Generalštaba general Ljubiša Diković sa saradnicima, predstavnici lokalnih vlasti i mnogobrojna rodbina i prijatelji.
Otvaranje...

Otvaranje bogoslužbenog prostora u Raškoj

13.05.2014 | Aktuelnosti U kasarni „Stefan Nemanja“ u Raškoj danas je otvoren bogoslužbeni prostor za pripadnike pravoslavne veroispovesti 21. pešadijskog bataljona Druge brigade Kopnene vojske. Liturgiju povodom osvećenja pravoslavne kapele posvećene Svetom Simeonu Mirotočivom predvodio je episkop raško-prizrenski Teodosije.