Vežba Mešovite...

Vežba Mešovite artiljerijske brigade „Vatreni skok 2019”

04.06.2019 | Obuka Pripadnici Prvog topovsko-haubičkog diviziona Mešovite artiljerijske brigade iz Niša, izveli su na Vojnom kompleksu „Pasuljanske livade” završno bojevo gađanje u okviru taktičke vežbe „Vatreni skok 2019”.
Pokretno logorovanje...

Pokretno logorovanje pripadnika Brigade veze

17.05.2017 | Obuka U širim rejonima Pasuljanskih livada, Stragara, Crnog vrha, Gornjeg Milanovca i Rudnika od 14. do 19. maja ove godine realizuje se pokretno logorovanje pripadnika Brigade veze.
Logorovanje vojnika...

Logorovanje vojnika na dobrovoljnom služenju vojnog roka

06.04.2016 | Obuka U kasarni „Aerodrom“ u Somboru i na poligonima „Međa“ i „Belo Polje“ realizuje se stacionarno logorovanje vojnika na dobrovoljnom služenju vojnog roka generacije „mart 2016“.
Stacionarno...

Stacionarno logorovanje jedinica Treće brigade

23.07.2014 | Obuka Jedinice Treće brigade Kopnene vojske završile su juče trinaestodnevno stacionarno logorovanje na intervidovskom poligonu „Pasuljanske livade“. Nakon višemesečnog uvežbavanja u kasarnama i na poligonima za obuku u Zaječaru, Nišu i Kuršumliji, oko 600 pripadnika 31. pešadijskog, 36. tenkovskog i 37. mehanizovanog bataljona izveli su taktičke vežbe.
Ministar Gašić sa...

Ministar Gašić sa medijima na logorovanju Specijalne brigade

04.07.2014 | Aktuelnosti Ministar odbrane Bratislav Gašić, načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković i novinari 18 novinskih redakcija posetili su danas pripadnike Specijalne brigade koji završavaju sedmodnevnu obuku u letnjim uslovima na planini Stolovi kod Bora.
Vežba vojne...

Vežba vojne policije Garde „Izvršiti potragu“

15.05.2014 | Obuka Pripadnici 25. bataljona vojne policije i deo jedinica Komandnog i Logističkog bataljona Garde realizovali su proteklih pet dana stacionarno logorovanje na poligonu „Pasuljanske livade“. U okviru logorovanja, vojni policijci Garde juče su, u složenim meteorološkim uslovima, izveli taktičku vežbu s bojevim gađanjem „Izvršiti potragu“, čija je tema bila neutralisanje terorističke grupe.
Specijalna brigada...

Specijalna brigada uspešno završila pokretno logorovanje

11.04.2014 | Obuka Taktičkom vežbom sa bojevim gađanjem timova danas je na strelištu „Sugubine“ kod Kragujevca završeno petodnevno pokretno logorovanje Specijalne brigade. U ovoj složenoj vežbovnoj aktivnosti učestvovalo je nešto manje od 300 pripadnika te elitne jedinice naše vojske i 5 pripadnika Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a Republike Srbije.
Ministar Rodić na...

Ministar Rodić na logorovanju Specijalne brigade

09.04.2014 | Aktuelnosti Ministar odbrane u tehničkoj vladi Nebojša Rodić izvršio je nenajavljeni obilazak i kontrolu Specijalne brigade čije se jedinice već nekoliko dana nalaze na pokretnom logorovanju, a trenutno su u rejonu Divčibara. Komandant Specijalne brigade brigadni general Jelesije Radivojević referisao je ministru odbrane o zadatku koji brigada realizuje.
Ministar odbrane...

Ministar odbrane posetio vojnike na logorovanju

03.04.2014 | Aktuelnosti Ministar odbrane u tehničkoj vladi Nebojša Rodić obišao je juče poligon „Pasuljanske livade“ gde se susreo i razgovarao sa pripadnicima Prve i Druge brigade Kopnene vojske koji se nalaze na stacionarnom logorovanju i pripremaju se za izvođenje artiljerijskih bojnih gađanja.