OBVT LAZAR 3

Proslavljeni...

Proslavljeni praznici komandi za razvoj Timočke i Rasinske brigade

19.10.2018 | Kultura i tradicija U kasarnama „Nikola Pašić“ u Zaječaru i „Car Lazar“ u Kruševcu danas su održane svečanosti povodom 19. oktobra – Dana Komande za razvoj Timočke brigade i Dana Komande za razvoj Rasinske brigade.
General Mojsilović...

General Mojsilović čestitao predstojeće vojne praznike

18.10.2018 | Aktivnosti NGŠ Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović uputio je čestitke povodom Dana Komande za razvoj Timočke brigade i Dana Komande za razvoj Rasinske brigade.
Brojnija vojska —...

Brojnija vojska — sigurnija Srbija

07.08.2018 | Civilno-vojna saradnja Ministar odbrane Aleksandar Vulin obišao je danas pripadnike Vojske Srbije iz zaječarskog garnizona koji pomažu domaćinstvima u Žagubici, gde su prethodnih dana poplave nanele veliku štetu.
Pripadnici Vojske...

Pripadnici Vojske Srbije pomažu u Žagubici

06.08.2018 | Civilno-vojna saradnja Tridesetak pripadnika Vojske Srbije od juče pomaže domaćinstvima u Žagubici kojima su prethodnih dana poplave nanele veliku štetu.
Svečanosti povodom...

Svečanosti povodom Dana Vojske u gradovima Srbije

23.04.2018 | Kultura i tradicija U prisustvu brojnih građana, na gradskim trgovima i ulicama u Kruševcu, Zaječaru, Pančevu, Novom Sadu, Kraljevu i Nišu danas su organizovane vojne svečanosti povodom Dana Vojske Srbije.
Vojska nastavlja da...

Vojska nastavlja da pomaže u odbrani od poplava

06.03.2018 | Aktuelnosti Pripadnici Vojske Srbije i danas pružaju pomoć stanovništvu u odbrani od poplava u Zaječaru, kao i na snabdevanju vodom za piće u opštini Bela Palanka.
Vojska Srbije...

Vojska Srbije pomaže u odbrani od poplava

05.03.2018 | Aktuelnosti Na poziv Štaba za vanredne situacije grada Zaječara, pripadnici Komande za razvoj Timočke brigade i 31. pešadijskog bataljona angažovani su u odbrani od poplava u ovom gradu.
Promenadni defilei...

Promenadni defilei vojnih orkestara i prikaz naoružanja po gradovima

14.02.2018 | Kultura i tradicija U susret Danu državnosti, Reprezentativni orkestar Garde Vojske Srbije izveo je danas u centru Beograda promenadni defile od Trga republike i Knez Mihailove ulice do Vojnog muzeja.
Načelnik...

Načelnik Generalštaba obišao jedinice u Zaječaru

23.11.2017 | Aktivnosti NGŠ Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković obišao je danas jedinice Vojske Srbije stacionirane u kasarni „Nikola Pašić“ u Zaječaru i izvršio informisanje ovih jedinica.
Proslava Dana...

Proslava Dana Komande za razvoj Timočke brigade

19.10.2017 | Kultura i tradicija U kasarni „Nikola Pašić“ u Zaječaru danas je održana svečana akademija povodom Dana Komande za razvoj Timočke brigade – 19. oktobra.