VOJSKA SRBIJE

Pripadnici Vojske...

Pripadnici Vojske Srbije na Velikogospojinskim danima u Novom Bečeju

25.08.2018 | Civilno-vojna saradnja Na ovogodišnjoj 25. manifestaciji Velikogospojinskih dana u Novom Bečeju, po treći put učestvovali su pripadnici Rečne flotile, uz njih po prvi put učešće su uzeli i pripadnici Prve brigade i Specijalne brigade.
Dan visokih zvanica...

Dan visokih zvanica na vežbi Viking 18

24.04.2018 | Obuka U kasarni „Banjica 2“ u Beogradu u Centru za obuku putem simulacija danas je održan Dan visokih zvanica multinacionalne vežbe podržane računarskim simulacijama „Viking 18“.
Vojska nastavlja da...

Vojska nastavlja da pomaže u odbrani od poplava

06.03.2018 | Aktuelnosti Pripadnici Vojske Srbije i danas pružaju pomoć stanovništvu u odbrani od poplava u Zaječaru, kao i na snabdevanju vodom za piće u opštini Bela Palanka.
Knjige u izdanju...

Knjige u izdanju „Odbrane“ na poklon školama

27.01.2018 | Aktuelnosti Ministar odbrane Aleksandar Vulin je danas uručio poklon paket, 101 knjigu u izdanju Medija centra „Odbrana“, direktoru Karlovačke gimnazije Radovanu Kovačeviću.
Dedamrazijada na...

Dedamrazijada na aerodromu „Batajnica“

27.12.2017 | Civilno-vojna saradnja Na vojnom aerodromu u Batajnici, u organizaciji 204. vazduhoplovne brigade i Fondacije „Osmeh na dar“, danas je održana tradicionalna akcija podele paketića ugroženim mališanima.
Predstavnici...

Predstavnici oslobodilačkih udruženja iz Kraljeva posetili spomen sobu u Nišu

11.12.2017 | Civilno-vojna saradnja Porodice palih boraca 252. oklopne brigade Vojske Jugoslavije i predstavnici boračkih udruženja iz Kraljeva obišli su danas spomen sobu u Komandi Kopnene vojske u Nišu.
Otvoreni dan u...

Otvoreni dan u Centru za obuku veze i informatike

01.12.2017 | Civilno-vojna saradnja Centar za obuku veze i informatike organizovao je danas u kasarni “Vojvoda Radomir Putnik“ u Gornjem Milanovcu tradicionalnu akciju „Otvoreni dan“.
Završen regionalni...

Završen regionalni kurs civilno-vojne saradnje

10.11.2017 | Obuka Uručivanjem uverenja o uspešno savladanom programu usavršavanja danas je, u kasarni „Banjica 2“ u Beogradu, završen desetodnevni Regionalni taktički kurs civilno-vojne saradnje.
Počeo „Regionalni...

Počeo „Regionalni taktički kurs civilno-vojne saradnje“

30.10.2017 | Obuka Desetodnevni „Regionalni taktički kurs civilno-vojne saradnje“, na kome učestvuje 40 učesnika iz sedam zemalja, otvoren je danas u Centru za mirovne operacije u kasarni „Banjica 2“ u Beogradu.
Rasklopljen...

Rasklopljen pontonski most na „Lidu“

02.09.2017 | Civilno-vojna saradnja Pripadnici 1. pontonirskog bataljona Rečne flotile danas su završili rasklapanje pontonskog mosta kojim su, tokom letnje sezone, bili povezani gradski kej u Zemunu i Veliko ratno ostrvo.