Analiza stanja,...

Analiza stanja, operativnih i funkcionalnih sposobnosti Kopnene vojske

11.02.2019 | Aktuelnosti Ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović, prisustvovali su danas analizi stanja, operativnih i funkcionalnih sposobnosti Kopnene vojske za 2018. godinu, kojom je rukovodio komandant Kopnene vojske general-potpukovnik Milosav Simović.
Obeležen Dan pravne...

Obeležen Dan pravne službe

10.05.2018 | Kultura i tradicija U Domu Vojske Srbije u Nišu obeležen je Dan pravne službe, koja svoj praznik slavi u spomen na 10. maj 1864. godine, kada je u Srbiji donet Vojni sudski zakonik.
Dan Vojske Srbije

Dan Vojske Srbije

20.04.2018 | Aktuelnosti Povodom 23. aprila – Dana Vojske Srbije, danas su u Generalštabu Vojske Srbije, komandama operativnog nivoa i Garde upriličene vojne svečanosti.
Uručena odlikovanja...

Uručena odlikovanja predsenika Republike

16.11.2017 | Aktuelnosti Ceremonija svečanog uručenja odlikovanja koje je predsednik Republike Srbije dodelio pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, povodom Dana Kopnene vojske i Dana pešadije održana je danas u Domu Vojske Srbije u Nišu.
U Nišu obeležen...

U Nišu obeležen Dan kopnene vojske i Dan pešadije

16.11.2016 | Kultura i tradicija U okviru proslave Dana vida kopnene vojske i Dana roda pešadije, večeras je u Domu Vojske Srbije u Nišu održana je svečana akademija.