Sanitetski tim...

Sanitetski tim Vojske Srbije upućen u misiju Evropske unije u Maliju

06.02.2019 | Multinacionalne operacije Sanitetski tim Vojske Srbije upućen je u misiju Evropske unije u Maliju, gde će narednih šest meseci pružati sanitetsku podršku pripadnicima misije EU u toj afričkoj zemlji.
Nova smena naših...

Nova smena naših mirovnjaka u misiji EU u Maliju

15.01.2018 | Multinacionalne operacije Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković razgovarao je danas s pripadnicima Vojske Srbije koji naredne nedelje odlaze u misiju Evropske unije u Maliju.
Načelnik...

Načelnik Generalštaba na sastanku Vojnog komiteta Evropske unije

07.11.2017 | Međunarodna saradnja Načelnik Generalštaba general Ljubiša Diković učestvovao je danas na sastanku Vojnog komiteta EU u Briselu na kom su razmatrane teme iz oblasti Zajedničke bezbednosne i odbrambene politike EU.
General Diković...

General Diković primio delegaciju sanitetske službe

28.07.2017 | Kultura i tradicija Povodom 30. jula — Dana sanitetske službe načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković, sa članovima Kolegijuma, primio je danas u kasarni „Banjica 2“ u Beogradu delegaciju te službe.
Nova smena naših...

Nova smena naših mirovnjaka u misiji EU u Maliju

14.07.2017 | Multinacionalne operacije Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković razgovarao je danas s pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije koji naredne nedelje odlaze u misiju Evropske unije u Maliju.