OBVT LAZAR 3

General Mojsilović...

General Mojsilović s načelnikom Generalštaba Unije Komora

16.01.2019 | Međunarodna saradnja Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović sastao se danas u Beogradu s delegacijom Oružanih snaga Unije Komora koju je predvodio načelnik Generalštaba pukovnik Isuf Iđihadi.
General Cvetković s...

General Cvetković s delegacijom Oružanih snaga Belorusije

28.11.2018 | Međunarodna saradnja Zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-major Petar Cvetković sastao se danas u Beogradu s delegacijom Oružanih snaga Republike Belorusije koju je predvodio načelnik Glavne uprave za borbenu obuku general-major Andrej Nekraševič.
Kineska delegacija u...

Kineska delegacija u poseti Centru ABHO

15.11.2018 | Međunarodna saradnja Delegacija Narodnooslobodilačke armije Kine predvođena pukovnikom Lejom Lijem boravila je prethodnih dana u poseti Centru ABHO u Kruševcu.
Kurs detekcije,...

Kurs detekcije, dozimetrije i zaštite od jonizujućeg zračenja u Centru AHBO

05.11.2018 | Obuka U Centru za usavršavanje kadrova atomsko-biološko-hemijske odbrane danas je počeo međunarodni kurs „Detekcija, dozimetrija i zaštita od jonizujućih zračenja“.
General Mojsilović...

General Mojsilović sa komandantom Kfora u Beogradu

01.11.2018 | Aktivnosti NGŠ Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović sastao se danas u Beogradu sa komandantom Kfora general-majorom Salvatoreom Kuočijem.
General Mojsilović...

General Mojsilović učestvovao na sastanku Vojnog komiteta Evropske unije

25.10.2018 | Međunarodna saradnja Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović učestvovao je danas na sastanku Vojnog komiteta Evropske unije u Briselu, na kojem su razmatrane teme iz oblasti izvođenja operacija i misija EU.
Predstavljen novi...

Predstavljen novi izaslanik odbrane Slovenije

24.10.2018 | Međunarodna saradnja Zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-major Petar Cvetković razgovarao je danas u Beogradu sa dosadašnjim i novoimenovanim izaslanikom odbrane Slovenije u našoj zemlji.
Seminar o...

Seminar o zajedničkoj obuci oficira i podoficira u Austriji

24.10.2018 | Obuka U Centru za obuku i usavršavanje podoficira u Pančevu ove nedelje se održava seminar o zajedničkoj obuci oficira i podoficira po modelu obuke u vojsci Austrije.
Ministar Vulin i...

Ministar Vulin i general Mojsilović sa učesnicima vežbe REGEX 18

19.10.2018 | Obuka Ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović sastali su se danas sa rukovodstvom i učesnicima vežbe REGEX 2018 u kasarni „Banjica 2“ u Beogradu.