VEK POBEDNIKA 1918-2018

Ministar Vulin i...

Ministar Vulin i general Mojsilović obišli Centar za obuku Kopnene vojske

03.12.2018 | Aktuelnosti Ministar odbrane Aleksandar Vulin u pratnji načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnika Milana Mojsilovića danas je obišao Centar za obuku Kopnene vojske u kasarni "General Pavle Jurišić Šturm" u Požarevcu.
Nova generacija...

Nova generacija vojnika počela služenje vojnog roka

01.09.2018 | Aktuelnosti U centre za obuku Vojske Srbije u kasarnama „Aerodrom“ u Somboru, „Vojvoda Živojin Mišić“ u Valjevu i „Vojvoda Petar Bojović“ u Leskovcu danas je primljena septembarska generacija vojnika.
Ministar Vulin:...

Ministar Vulin: Prioritet obuka aktivnog i rezervnog sastava vojske

17.08.2018 | Aktuelnosti Ministar odbrane Aleksandar Vulin, u pratnji načelnika Generalštaba Vojske Srbije generala Ljubiše Dikovića, obišao je danas obuku vojnika na dobrovoljnom služenju vojnog roka generacije „Jun 2018“ u kasarni „General Pavle Jurišić Šturm“ u Požarevcu.
Prijem vojnika...

Prijem vojnika junske generacije

02.06.2018 | Aktuelnosti U centrima za obuku Vojske Srbije u Somboru, Valjevu i Leskovcu služenje vojnog roka juče je počela junska generacija vojnika.
Značke i zahvalnice...

Značke i zahvalnice vojnicima koji su dobrovoljno služili vojni rok

17.04.2018 | Aktuelnosti U svečanoj sali Starog dvora danas je održana ceremonija uručenja znački i zahvalnica otadzbine vojnicima sa teritorije Beograda koji su upućeni na dobrovoljno služenje vojnog roka u 2015. godini.
Položene vojničke...

Položene vojničke zakletve

23.03.2018 | Aktuelnosti Vojnici na dobrovoljnom služenju vojnog roka i slušaoci klase rezervnih oficira Vojne akademije položili su danas zakletvu u kasarnama u Leskovcu i Valjevu.
Prijem vojnika...

Prijem vojnika martovske generacije

01.03.2018 | Aktuelnosti U centre za obuku Vojske Srbije u kasarnama „Aerodrom“ u Somboru, „Vojvoda Živojin Mišić“ u Valjevu i „Vojvoda Petar Bojović“ u Leskovcu danas je primljena martovska generacija vojnika.
Javni oglas za...

Javni oglas za prijavu kandidata za dobrovoljno služenje vojnog roka sa oružjem i kandidata za slušaoce kursa za rezervne oficire Vojske Srbije

01.02.2018 | Konkursi Ministarstvo odbrane objavljuje Javni oglas za prijavu kandidata za dobrovoljno služenje vojnog roka sa oružjem i kandidata za slušaoce kursa za rezervne oficire Vojske Srbije.
Vojnici decembarske...

Vojnici decembarske generacije položili zakletvu

23.12.2017 | Aktuelnosti Svečanosti povodom polaganja vojničke zakletve vojnika na dobrovoljnom služenju vojnog roka generacije „decembar 2017. godine“ održane su danas u kasarnama u Valjevu i u Leskovcu.
Prijem decembarske...

Prijem decembarske generacije vojnika

01.12.2017 | Aktuelnosti U centrima za obuku Vojske Srbije u Somboru, Valjevu i Leskovcu dobrovoljno služenje vojnog roka sa oružjem danas je počela decembarska generacija vojnika.