Одржан Божићни турнир Војске Србије у малом фудбалу

Среда, 8.1.2020 | Спорт у Војсци
Пети традиционални Божићни турнир Војске Србије у малом фудбалу одржан је данас у Спортском центру „Шивара“ у Нишу, у организацији Команде Копнене војске.

Турнир је отворио заменик начелника Генералштаба Војске Србије генерал-мајор Петар Цветковић, који је екипама пожелео „спортску срећу, фер игру и добро дружење“.

Такмичењу су присуствовали и командант Копнене војске генерал-потпуковник Милосав Симовић, заменик команданта Копнене војске бригадни генерал Владета Балтић и начелник штаба Ратног ваздухопловства и противваздухопловне одбране бригадни генерал Александар Бјелић.

Учеснице турнира биле су екипе Генералштаба Војске Србије, Копнене војске, Ратног ваздухопловства и противваздухопловне одбране и Команде за обуку.

Трећу годину заредом прво место освојила је екипа Копнене војске, другопласирана је екипа Генералштаба Војске Србије, а треће место заузела је екипа Команде за обуку.

Генерали Цветковић, Симовић и Балтић уручили су пехаре екипама које су освојиле прва три места, а четвртопласираној екипи дипломе је уручио бригадни генерал Бјелић.

За најбољег играча турнира проглашен је бригадни генерал Слађан Стаменковић из екипе Копнене војске, док је за најбољег стрелца проглашен потпуковник Саша Петров из исте екипе. Титула најбољег голмана припала је капетану бојног брода Љубиши Марковићу из екипе Генералштаба Војске Србије.

Повезане вести