Генерал Диковић са официрима који су завршили Генералштабно усавршавање

Понедељак, 16.7.2018 | Активности НГШ

Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић разговарао је данас са официрима који су по завршетку Генералштабног усавршавања распоређени у Генералштаб и команде и јединице Војске Србије.

Генерал Диковић је официрима који су завршили Генералштабно усавршавање говорио о актуелном стању у Војсци Србији, плановима за даље опремање наоружањем и војном опремом и дао им савете и усмерења за даљи рад на новим дужностима.

Изражавајући задовољство што је Војска Србије од данас богатија за 14 официра са трећим нивоом каријерног усавршавања, генерал Диковић је истакао да су сви они распоређени на одговорне дужности, на којима ће моћи да се искажу и допринесу изградњи оперативних и функционалних способности.

– Успех који сте постигли обећава. Знање је моћ и оно је предуслов да на новим радним местима у Војсци Србије напредујете. Пажљивим дефинисањем приоритета и усмеравањем ресурса, уз професионалан однос према људима квалитетно ћете извршавати све постављене задатке. У раду са људима не сме бити грешке и само тако ћете имати одговоре на захтеве времена које је пред вама, рекао је генерал Диковић.

Повезане вести