Честитке начелника Генералштаба припадницима финансијске и грађевинске службе

Понедељак, 7.11.2016 | Активности НГШ

Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић честитао је празнике припадницима финансијске и грађевинске службе ВС.

Честитка начелника Генералштаба поводом Дана финансијске службе


Поводом 8. новембра – Дана финансијске службе, припадницима службе упућујем срдачне честитке. 

Свој празник славите у знак сећања на 8. новембар 1944. године, када је финансијска служба први пут у организацији војске правно конституисана као посебна служба. 

Успешном реализацијом задатака финансијског обезбеђења Војске Србије путем законитог, ефикасног, ефективног и економичног пословања, створили сте оптималне услове за ефикасну реализацију свих задатака и мисија.

У уверењу да ћете наставити са квалитетним извршавањем задатака, честитам вам празник и желим успех у даљем раду.

Честитка начелника Генералштаба поводом Дана грађевинске службе


Поводом 8. новембра – Дана грађевинске службе, припадницима службе упућујем срдачне честитке. 

Свој празник славите на Међународни дан урбанизма, који је и Република Србија званично прихватила. Улогу урбанизма у војном грађевинарству спроводите кроз дефинисање и усклађивање узајамних потреба система одбране, а посебан значај дајете у организацији простора унутар војних објеката, кроз дефинисање основних елемената инфраструктуре одбране, са аспекта функције, економије и естетике.

Успешном реализацијом задатака из функционалне надлежности у оквиру логистичке подршке, обезбедили сте адекватне услове за живот и рад људства, смештај технике и материјалних средстава у јединицама и установама Војске Србије и Министарства одбране, чиме сте значајно допринели изградњи оперативних способности Војске Србије. 

Честитам вам празник и желим пуно успеха у даљем раду. 

Повезане вести