Примопредаја дужности начелника Одељења за цивилно-војну сарадњу

Среда, 12.7.2017 | Актуелности

Данас је у касарни „Бањица 2“ у Београду, уз присуство начелника Генералштаба Војске Србије генерала Љубише Диковића, извршена примопредаја дужности начелника Одељења за цивилно-војну сарадњу.

Пуковник Игор Авдић одлази на дужност начелника Регионалног центра МО у Крагујевац, док ће дужност начелника Одељења за цивилно-војну сарадњу Генералштаба обављати пуковник Драган Месаровић који је дошао са дужности команданта Центра за обуку Копнене војске у Пожаревцу.

Говорећи о пуковнику Авдићу, генерал Диковић нагласио је да је реч о официру који је обављао значајне дужности и иза кога је животни и официрски пут који говори о потпуној посвећености професији и потребама службе.

—Обављајући дужност начелника Одељења за цивилно-војну сарадњу, заједно са његовим најближим сарадницима, радио је на унапређењу ове функције у Војсци и не постоји ниједан задатак који Одељење није извршило у потпуности и на време, на чему му одајем признање  — рекао је генерал Диковић.

Сумирајући резултате рада, пуковник Авдић је захвалио на коректном односу, раду и уважавању начелнику Генералштаба и његовом Колегијуму, и истакао да је рад Одељења за ЦВС побољшан у многим сегментима, а да је то заслуга људи са којима је сарађивао у колективу.

Повезане вести