Божићни турнир у малом фудбалу

Четвртак, 11.1.2018 | Спорт у Војсци

Трећи традиционални Божићни турнир генерала и високих официра Војске Србије je одржан јуче у Спортском центру „Вождовац“ на Бањици.

На турниру су се у фер и спортској борби надметале екипе Генералштаба Војске Србије, Копнене војске, Ратног ваздухопловства и противваздухопловне одбране и Команде за обуку.

Прелазни пехар следећих годину дана красиће витрине Копнене војске, која је заузела прво место на турниру. Друго место заузела је екипа Генералштаба, док се за треће место изборила екипа Команде за обуку.

Поред пехара за прво, друго и треће место, уручене су и дипломе четвртопласираној екипи и најбољим појединцима. За најбољег играча проглашен је пуковник Слађан Стаменковић из екипе Копнене војске, најбољи голман био је капетан бојног брода Љубиша Марковић из екипе Генералштаба, док су титулу најбољег стрелца поделили бригадни генерал Дејан Јанковић из екипе Команде за обуку и потпуковник Миливоје Зекић из екипе Генералштаба.

Овогодишњи Божићни турнир је одржан у организацији Управе за обуку и доктрину Генералштаба Војске Србије и Команде за обуку, уз подршку СЦ „Вождовац“.

Повезане вести