Министар...

Министар Вулин: Нисмо највећа, али смо најжилавија војска на свету

11.08.2018 | Међународна сарадња На војном полигону "Алабино" крај Москве одржано је велико финале "Тенковског биатлона" коме је, на позив министра одбране Руске Федерације Сергеја Шојгуа, присуствовао и српски министар одбране Александар Вулин.
Злато за...

Злато за снајперисту Војске Србије

08.08.2018 | Међународна сарадња Потпоручник Војске Србије Ђорђе Лапчевић освојио је прво место у конкуренцији 18 мешовитих снајперских парова у дисциплини Снајперски дуел на Међународним војним играма у Белорусији.
Наши...

Наши тенкисти у полуфиналу биатлона

05.08.2018 | Међународна сарадња Српски тенкисти надметаће се у полуфиналу Тенковског биатлона, који се одржава у склопу Међународних војних игара на полигону Алабино поред Москвe, раме уз раме са тенковским силама попут Русије, Кине, Белорусије, Индије и Азербејџана.
Запажен...

Запажен старт српских тенкиста

31.07.2018 | Међународна сарадња Атмосфера на војној "Олимпијади" у Подмосковљу се захуктава, а другог дана тенковског биатлона, у оквиру квалификационих индивидуалних трка, наступила је прва од три тенковске посаде Војске Србије.
Почеле...

Почеле Међународне војне игре

29.07.2018 | Међународна сарадња Министар одбране Руске Федерације генерал армије Сергеј Шојгу отворио је јуче, у Парку културе и одмора „Патриот“, недалеко од руске престонице, Међународне војне игре, једно од највећих војних спортских такмичења у свету.
Снајперисти...

Снајперисти Војске Србије отпутовали на такмичење у Белорусији

24.07.2018 | Обука Командант Копнене војске генерал-потпуковник Милосав Симовић испратио је синоћ у Белорусију припаднике Војске Србије који ће учествовати на Међународним војним играма у дисциплини „Снајперска граница“.
Командант...

Командант Копнене војске испратио тенкисте Војске Србије на Међународне војне игре

19.07.2018 | Актуелности Командант Копнене војске испратио је тенкисте Војске Србије који су рано јутрос са београдског аеродрома отпутовали у Москву, ради учешћа на Међународним војним играма.
Српски...

Српски тенкисти непромашиви на гађању

02.08.2017 | Међународна сарадња Од отварања Међународних војних игара у суботу, припадници Војске Србије остварују запажене резултате у Руској Федерацији.
Завршне...

Завршне припреме тенкиста за Међународне војне игре

26.07.2017 | Обука Припадници Војске Србије обављају последње припреме на руским борбеним возилима за предстојеће надметање у најатрактивнијој дисциплини Међународних војних игара – „Тенковском биатлону“.