Predaja dužnosti načelnika Odeljenja za finansije

Četvrtak, 10.8.2017 | Aktuelnosti

U prisustvu načelnika Generalštaba generala Ljubiše Dikovića, članova njegovog Kolegijuma i pripadnika Odeljenja za finansije, danas je u Beogradu izvršena predaja dužnosti načelnika Odeljenja za finansije.

Dosadašnji načelnik Odeljenja za finansije Generalštaba Vojske Srbije pukovnik Miloš Miletić odlazi u zasluženu penziju, a do postavljenja novog načelnika Odeljenja ovim sastavom će rukovoditi potpukovnik Stepan Vuković.

Govoreći o dosadašnjem načelniku Odeljenja za finansije i njegovoj plodnoj vojničkoj karijeri, general Diković je istakao da se radi o vrhunskom oficiru i odličnom saradniku koji je tokom cele karijere bio stabilan, pouzdan i posvećen profesiji i koji je, obavljajući odgovorne dužnosti u jedinicama od Tetova do Beograda, ostavio značajan trag u Vojsci, a pre svega u razvoju finansijske službe.

– Pukovnik Miletić je iskusan i stručan oficir, koji je znao da rukovodi i usmerava rad svojih potčinjenih i od koga smo svi imali priliku da dosta naučimo o funkcionisanju finansijskog obezbeđenja. Može biti ponosan na sebe, svoju porodicu i svoju karijeru – dodao je načelnik Generalštaba.

Pukovnik Miletić se zahvalio načelniku Generalštaba, njegovom Kolegijumu i kolegama iz Odeljenja za finansije na korektnoj saradnji i ljudskom odnosu. Podsećajući na svoju vojničku karijeru tokom koje je službovao u šest garnizona, on je istakao da u penziju odlazi zadovoljan i ponosan.

– Zadovoljan sam i što nasledniku u Odeljenju ostavljam sistemski uređen kolektiv koji krase odlični međuljudski odnosi – dodao je pukovnik Miletić.

U znak priznanja za doprinos razvoju Vojske Srbije načelnik Generalštaba uručio je pukovniku Miletiću Plaketu Vojske Srbije

Povezane vesti