VEK POBEDNIKA 1918-2018

Pripadnici Vojske...

Pripadnici Vojske Srbije dobri i sigurni čuvari mira

30.11.2018 | Multinacionalne operacije U pančevačkoj kasarni „NH Stevica Jovanović“ danas je organizovan svečani ispraćaj pešadijske čete, voda za zaštitu snaga, te štabnih oficira i članova elementa za nacionalnu podršku u multinacionalnu misiju UNIFIL u Republici Liban.
Provera spremnosti...

Provera spremnosti pešadijske čete Prve brigade za misiju UN u Libanu

04.09.2018 | Obuka Na bazi „Jug“ kod Bujanovca juče je počela evaluacija pešadijske čete Prve brigade kopnene vojske za učešće u mirovnoj operaciji Ujedinjenih nacija u Libanu.
Smena srpskog...

Smena srpskog kontingenta u Libanu

08.06.2018 | Multinacionalne operacije Na niški aerodrom „Konstantin Veliki“ juče su sleteli pripadnici kontigenta Vojske Srbije koji su u prethodnih šest meseci bili angažovani u sastavu Privremenih snaga Ujedinjenih nacija u Libanu (UNIFIL).
General Diković sa...

General Diković sa oficirima koji odlaze u misiju u Libanu

05.03.2018 | Multinacionalne operacije Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković razgovarao je danas u kasarni „Banjica 2“ u Beogradu s oficirima koji se upućuju u mirovnu operaciju Ujedinjenih nacija u Libanu (UNIFIL).
General Diković...

General Diković završio obilazak kontingenta Vojske Srbije u Libanu

12.12.2017 | Multinacionalne operacije U nastavku obilaska našeg kontingeta angažovanog u Libanu načelnik Generalštaba general Ljubiša Diković sastao se danas u Komandi misije Unifil sa komandantom snaga general-majorom Majklom Berijem.
General Diković u...

General Diković u poseti pripadnicima Vojske Srbije u misiji UN Libanu

11.12.2017 | Multinacionalne operacije Dočekom u Komandi sektora Istok misije Ujedinjenih nacija u Libanu (UNIFIL) danas je počela poseta načelnika Generalštaba Vojske Srbije generala Ljubiše Dikovića ovoj misiji.
Svečani ispraćaj...

Svečani ispraćaj mirovnjaka Treće brigade u Liban

03.12.2017 | Multinacionalne operacije U niškoj kasarni "Knjaz Mihailo“ danas je organizovan svečani ispraćaj novog kontingenta Vojske Srbije u multinacionalnu operaciju Ujedinjenih nacija u Libanu (UNIFIL).
Taktička vežba...

Taktička vežba „Srpski ŠTIT – 11“

24.08.2017 | Obuka Na bazi „Jug“ i poligonu „Borovac“ danas je završena trodnevna evaluacija obučenosti pešadijske čete i voda za zaštitu snaga Treće brigade KoV za angažovanje u misiji Ujedinjenih nacija u Libanu.
Ministar Vulin...

Ministar Vulin posetio Generalštab

03.07.2017 | Aktuelnosti Ministar odbrane Aleksandar Vulin danas je prvi put posetio Generalštab Vojske Srbije. Načelnik Generalštaba general Ljubiša Diković dočekao je ministra odbrane ispred počasnog stroja Garde.
Smena srpskog...

Smena srpskog kontingenta u misiji UN u Libanu

01.06.2017 | Multinacionalne operacije Na niški aerodrom „Konstantin Veliki“, iz misije Ujedinjenih nacija u Libanu, juče je stigao kontigent Vojske Srbije, koji je od novembra prošle godine izvršavao zadatke u ovoj zemlji