Ispraćaj visokih...

Ispraćaj visokih rukovodilaca Ministarstva odbrane i Vojske Srbije

26.09.2017 | Aktivnosti NGŠ U Beogradu je danas održana svečanost na kojoj su uručena priznanja penzionisanim i premeštenim visokim rukovodiocima u Ministarstvu odbrane i Generalštabu Vojske Srbije.
Predaja dužnosti...

Predaja dužnosti načelnika Uprave za telekomunikacije i informatiku

27.06.2017 | Aktuelnosti U prisustvu načelnika Generalštaba Vojske Srbije generala Ljubiše Dikovića danas je u kasarni „Banjica“ brigadni general Predrag Simović predao dužnost načelnika Uprave za telekomunikacije i informatiku.
Dan mirovnjaka...

Dan mirovnjaka obeležen u Centru za mirovne operacije

29.05.2017 | Kultura i tradicija U prostorijama Centra za mirovne operacije u kasarni „Banjica 2“, u prisustvu brojnih gostiju, danas je obeležen praznik Ujedinjenih nacija 29. maj – Dan mirovnjaka.
Obeležen Dan...

Obeležen Dan informatičke službe i Dan Centra za komandno-informacione sisteme i informatičku podršku

21.02.2017 | Kultura i tradicija U Upravi za telekomunikacije i informatiku i Centru za komandno-informacione sisteme i informatičku podršku (CKISIP) danas je svečano obeležen 21. februar — Dan informatičke službe i Dan ovog Centra.
General Draganić...

General Draganić primio delegaciju informatičke službe

20.02.2017 | Kultura i tradicija Zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Jovica Draganić primio je danas, povodom 21. februara – Dana informatičke službe, delegaciju te službe.
Centralna svečanost...

Centralna svečanost povodom Dana službe telekomunikacija i Brigade veze

20.09.2016 | Kultura i tradicija U kasarni „Banjica“ danas je svečano obeležen 20. septembar – Dan službe telekomunikacija i Dan Brigade veze.
Svečana akademija...

Svečana akademija povodom 100 godina telekomunikacija u vojsci

19.09.2016 | Kultura i tradicija Svečanom akademijom u Domu Garde na Topčideru obeležen je 20. septembar – Dan službe telekomunikacija i sto godina službe telekomunikacija u srpskoj vojsci.
Prijem najmlađih...

Prijem najmlađih potporučnika u jedinicama Vojske Srbije

12.09.2016 | Aktuelnosti U komandama operativnih sastava Vojske Srbije i organizacionim celinama Generalštaba danas su organizovani cvečani prijemi za najmlađe oficire VS, koji su u subotu promovisani u čin potporučnika.
Obeležen Dan...

Obeležen Dan informatičke službe

19.02.2016 | Kultura i tradicija Dan informatičke službe Vojske Srbije – 21. februar, obeležen je danas u Upravi za telekomunikacije i informatiku Generalštaba Vojske Srbije.
Srpska banka...

Srpska banka donirala informatičku oremu Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije

27.01.2016 | Aktuelnosti Protokol o donaciji informatičke, telekomunikacione i druge opreme Srpske banke a. d. Beograd za potrebe Ministarstva odbrane i Vojske Srbije potpisan je danas u kasarni „Banjica“ u Beogradu.