Obnovljena tradicija...

Obnovljena tradicija oficirskog bala u Novom Sadu

24.02.2017 | Kultura i tradicija U Domu VS u Novom Sadu, sinoć je održan oficirski bal koji su organizovali Komanda Kopnene vojske, Prva brigada i Rečna flotila, čime je obnovljena tradicija održavanja ove manifestacije u tom gradu.
U Vranju održan...

U Vranju održan oficirski bal

11.02.2017 | Kultura i tradicija Tradicionalni oficirski bal Četvrte brigade Kopnene vojske, u prisustvu pripadnika vranjskog garnizona i brojnih gostiju iz Pčinjskog okruga, održan je u sinoć u svečanoj sali Doma vojske u Vranju.
Oficirski bal u...

Oficirski bal u Kraljevu

26.01.2017 | Kultura i tradicija U svečanoj sali kasarne „Ribnica“ u Kraljevu sinoć je, po prvi put nakon 76 godina, održan oficirski bal u organizaciji Komande Kopnene vojske i Druge brigade kopnene vojske.
Oficirski bal u...

Oficirski bal u Nišu

19.01.2017 | Kultura i tradicija U organizaciji Komande Kopnene vojske, Treće brigade i drugih jedinica niškog garnizona, sinoć je u svečanoj sali Doma vojske u Nišu, održan treći po redu oficirski bal.
Oficirski bal u...

Oficirski bal u Nišu

26.02.2016 | Kultura i tradicija Sinoć je u svečanoj sali niškog Doma vojske održan oficirski bal na kome su muzičari Umetničkog ansambla Ministarstva odbrane „Stanislav Binički“, članovi plesne grupe niškog garnizona „Tamo daleko“, vokalne grupe „Konstantin“, pripadnici komande Kopnene vojske, Treće brigade i drugih jedinica niškog garnizona i njihove supruge i devojke svojim igrama i pesmama pokazali čarobnu lepotu i duh stare srpske muzike i srpskih kola.
Oficirski bal u...

Oficirski bal u Vranju

22.02.2016 | Kultura i tradicija U Domu Vojske Srbije u Vranju prošle nedelje je održan oficirski bal, koji pripadnici Četvrte brigade kopnene vojske, organizuju svake godine.