VOJSKA SRBIJE

Završeno sportsko...

Završeno sportsko prvenstvo Kopnene vojske

24.06.2017 | Sport u Vojsci U kasarni „Knjaz Mihailo“ u Nišu, juče je svečano završeno 6. Sportsko prvenstvo Kopnene vojske, a posle pet dana sportskog nadmetanja u šest disciplina, pobednik prvenstva je ekipa „Kraljevo“.
Otvoreno sportsko...

Otvoreno sportsko prvenstvo Kopnene vojske

19.06.2017 | Sport u Vojsci U kasarni „Knjaz Mihailo“ u Nišu danas je svečano otvoreno 6. Sportsko prvenstvo Kopnene vojske. Prvenstvo je otvorio komandant Kopnene vojske general-potpukovnik Milosav Simović.
Završeno sportsko...

Završeno sportsko prvenstvo Komande za obuku

16.06.2017 | Sport u Vojsci U kasarni „Car Lazar“ u Kruševcu, uz prisustvo komandanta Komande za obuku general-potpukovnika Đokice Petrovića, danas je svečano zatvoreno je Šesto sportsko prvenstvo Komande za obuku.
Sportsko prvenstvo...

Sportsko prvenstvo Komande za obuku

12.06.2017 | Sport u Vojsci U kasarni „Car Lazar“ u Kruševcu, uz prisustvo zamenika komandanta Komande za obuku brigadnog generala Jelesija Radivojevića, otvoreno je Šesto sportsko prvenstvo Komande za obuku.
Otvoreno Sportsko...

Otvoreno Sportsko prvenstvo Generalštaba

29.05.2017 | Sport u Vojsci Danas je u kasarni „Dedinje“ u Beogradu svečano otvoreno Sportsko prvenstvo Generalštaba Vojske Srbije, kome su prisustvovali predstavnici uprava i jedinica neposredno potčinjenih Generalštabu.
Regionalno vojno...

Regionalno vojno prvenstvo u planinskom trčanju

08.08.2014 | Sport u Vojsci Vojna sportska manifestacija „CISM Regionalno vojno prvenstvo u planinskom trčanju – Kopaonik 2014“ otvoreno je sinoć u kompleksu „Konaci“ na toj planini Srbije. Sportsko nadmetanje otvorio je šef Delegacije Srbije pri CISM brigadni general Siniša Radović.
Završne pripreme za...

Završne pripreme za svetsko vojno prvenstvo u skijanju

17.03.2014 | Sport u Vojsci Najbolji skijaši i skijašice Vojske Srbije na Kopaoniku privode kraju pripreme za 52. svetsko vojno prvenstvo u skijanju koje će biti održano od 24. do 29. marta u Finskoj.
Garnizona Liga...

Garnizona Liga veterana u malom fudbalu

04.03.2014 | Sport u Vojsci Juče je u sportskom centru „ Šivara“ u Nišu počeo plej-of Garnizone lige veterana u malom fudbalu. Ligu veterana je organizovala Treća brigada Kopnene vojske, a na ovom takmičenju učestvuje deset ekipa veterana jedinica Vojske Srbije iz garnizona Niš.
Kruševac pobednik...

Kruševac pobednik petog Sportskog prvenstva Komande za obuku

20.06.2013 | Sport u Vojsci Dodelom priznanja najboljima, danas je u valjevskoj kasarni „Vojvoda Živojin Mišić“ završeno peto Sportsko prvenstvo Komande za obuku.
Otvoreno sportsko...

Otvoreno sportsko prvenstvo Komande za obuku

18.06.2013 | Sport u Vojsci U valjevskoj kasarni „Vojvoda Živojin Mišić“ danas je počelo 5. sportsko prvenstvo Komande za obuku. Tokom naredna tri dana, njeni pripadnici takmičiće se u streljaštvu, vojnom višeboju, orijentiringu, atletici, malom fudbalu, odbojci i dzudou.