Prijem članova...

Prijem članova vojnih reprezentacija Srbije u džudou i maratonu

17.11.2018 | Sport u Vojsci Ministar odbrane i načelnik Generalštaba priredili su danas u Maloj ratnoj sali prijem za članove vojnih reprezentacija Srbije u džudou i maratonu povodom uspeha koji su ostvarili na svetskim takmičenjima.
Srebrna medalja...

Srebrna medalja vojnoj reprezentaciji u maratonu

16.11.2018 | Sport u Vojsci Ženska ekipa Ministarstva odbrane i Vojske Srbije osvojila je srebrnu medalju na 50. svetskom vojnom prvenstvu u maratonu koje je održano u Bejrutu u Libanu.
Ogroman uspeh vojne...

Ogroman uspeh vojne reprezentacije u dzudou

16.11.2018 | Sport u Vojsci Džudo reprezentacija Ministarstva odbrane i Vojske osvojila je na 38. svetskom vojnom prvenstvu u Rio de Žaneiru u Brazilu tri medalje. Time je prvi put u istoriji vojnog dzudoa osvojena medalja za Srbiju.
Ekipa IPSC Kobre...

Ekipa IPSC Kobre osvajač duple krune u 2018. godini

08.11.2018 | Sport u Vojsci Svečana skupština saveza Srbije za praktično streljaštvo na kojoj su dodeljene nagrade najuspešnijim pojedincima i ekipama održana je u subotu 3. novembra u Beogradu.
Uspeh Ministarstva...

Uspeh Ministarstva odbrane i Vojske Srbije na prvenstvu u dzudou

24.06.2018 | Sport u Vojsci Ekipa Ministarstva odbrane i Vojske Srbije osvojila je 18 medalja – četiri zlatne, šest srebrnih i osam bronzanih na Prvom pojedinačnom prvenstvu Srbije u dzudou za pripadnike Vojske i Policije u Sremskoj Kamenici.
Završeno sportsko...

Završeno sportsko prvenstvo Kopnene vojske

24.06.2017 | Sport u Vojsci U kasarni „Knjaz Mihailo“ u Nišu, juče je svečano završeno 6. Sportsko prvenstvo Kopnene vojske, a posle pet dana sportskog nadmetanja u šest disciplina, pobednik prvenstva je ekipa „Kraljevo“.
Otvoreno sportsko...

Otvoreno sportsko prvenstvo Kopnene vojske

19.06.2017 | Sport u Vojsci U kasarni „Knjaz Mihailo“ u Nišu danas je svečano otvoreno 6. Sportsko prvenstvo Kopnene vojske. Prvenstvo je otvorio komandant Kopnene vojske general-potpukovnik Milosav Simović.
Završeno sportsko...

Završeno sportsko prvenstvo Komande za obuku

16.06.2017 | Sport u Vojsci U kasarni „Car Lazar“ u Kruševcu, uz prisustvo komandanta Komande za obuku general-potpukovnika Đokice Petrovića, danas je svečano zatvoreno je Šesto sportsko prvenstvo Komande za obuku.
Sportsko prvenstvo...

Sportsko prvenstvo Komande za obuku

12.06.2017 | Sport u Vojsci U kasarni „Car Lazar“ u Kruševcu, uz prisustvo zamenika komandanta Komande za obuku brigadnog generala Jelesija Radivojevića, otvoreno je Šesto sportsko prvenstvo Komande za obuku.
Otvoreno Sportsko...

Otvoreno Sportsko prvenstvo Generalštaba

29.05.2017 | Sport u Vojsci Danas je u kasarni „Dedinje“ u Beogradu svečano otvoreno Sportsko prvenstvo Generalštaba Vojske Srbije, kome su prisustvovali predstavnici uprava i jedinica neposredno potčinjenih Generalštabu.