Завршено спортско првенство Команде за обуку

Петак, 16.6.2017 | Спорт у Војсци

У касарни „Цар Лазар“ у Крушевцу, уз присуство команданта Команде за обуку генерал-потпуковника Ђокице Петровића, данас је свечано затворено је Шесто спортско првенство Команде за обуку.

Након пет дана такмичења, на коме је учествовало више од 300 такмичара подељених у осам екипа, свеукупни победник је екипа домаћина Крушевца док су друго и треће место заузеле екипе Ваљева и Лесковца.

Свечаном затварању присуствовали су и Градоначелник Крушевца Драги Несторовић, директори предузећа, спортског центра, спортских савеза, атлетског клуба и спонзора који су помогли у организацији првенства.

Након уручења награда најуспешнијим екипама и појединцима приказан је пригодан културно-уметнички програм који су извели КУД „14.октобар“, Етно група „Лазарице“ и КУД „Герасим Вујић“ из Коњуха.

Промотери овогодишњег првенства били су прослављена југословенска и српска атлетичарка и атлетски тренер Вера Николић и фудбалска легенда Напретка, Хајдука, репрезентације Југославије и турског Фенербахчеа Душан Пешић.  

Повезане вести