Вести
05.05.2011

Честиткe поводом Дана Гарде


Честитка председника Републике Србије Бориса Тадића

Свим припадницима Гарде честитам 6. мај – Дан јединице.

Ваше искуство, обученост и високи професионализам потврђује да сте реномирана елитна јединица, која успешно извршава задатке из своје надлежности и доприноси стварању савремене и функционалне Војске Србије.

Уверен сам да ће припадници Гарде у наредном периоду, реализујући бројне задатке из области обезбеђења и војног протокола на највишем државном нивоу, дати пун допринос афирмацији наше Војске.

Честитајући празник, желим вам успех у даљем раду и напредак у професионалној каријери.

Честитка министра одбране Драгана Шутановца

Поводом Дана Гарде – 6. маја, свим припадницима јединице упућујем срдачне честитке.

Професионалним извршавањем задатака и репрезентативним представљањем наше земље и Војске у активностима државног и војног протокола показали сте да Гарда с правом носи епитет елитне јединице.

Изградњом оперативне способности постали сте незаобилазан чинилац стварања модерне и функционалне Војске Србије, а својом препознатљивошћу понос грађана Србије.

Честитајући вам празник, желим вам да и убудуће постижете успехе у извршавању задатака.

Честитка начелника Генералштаба Војске Србије генерала Милоја Милетића

Поводом 6. маја – Дана Гарде, припадницима јединице упућујем срдачне честитке.

Реализујући задатке из своје надлежности успешно и професионално, потврђујете да сте савремена елитна јединица која даје пун допринос јачању угледа како наше војске, тако и Републике Србије.

Честитам вам празник, уз жељу да и убудуће постижете запажене резултате у свом раду и будете активан чинилац у изградњи оперативних и функционалних способности Војске Србије.

 

 

Email