Вести
20.02.2017

Честитке начелника Генералштаба поводом Дана информатичке службе и Дана ЦКИСИП-а


Честитка припадницима информатичке службе

Поводом 21. фебруара – Дана информатичке службе, припадницима службе упућујем срдачне честитке.

Од увођења рачунарске технике у Војску до имплементације информационих система и апликативних сервиса у области људских и материјалних ресурса, географских информацоних система и командно-информационих система, постигли сте запажене резултате и допринели унапређењу информатичке технологије у Војсци Србије.

Уверен сам да ћете наставити да професионално и квалитетно извршавате постављене задатке, дајући пун допринос развоју информационих система и службе у целини.

Уз честитке за празник, желим вам успех у даљем раду.


Честитка припадницима Центра за командно-информационе системе и информатичку подршку

Припадницима Центра за командно-информационе системе и информатичку подршку, упућујем срдачне честитке поводом 21. фебруара – Дана центра.

Реализацијом задатака анализе, пројектовања, имплементације и експлоатације информационих система, рачунарских мрежа и Интернета, као и информатичке подршке за потребе Војске Србије и Министарства одбране, постигли сте запажене резултате у протеклом периоду.

Уверен сам да ћете наставити да професионално и квалитетно извршавате постављене задатке, дајући пун допринос развоју информационих система и информатичке службе у целини.

Уз честитке за празник, желим вам пуно успеха у даљем раду.

Email